alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterjakker og vinterfrakker

 
[211]
1 / 5
Sideav 5

Varme og deilige vinterjakker og vinterfrakker

I Norge er vi så heldige at vi opplever alle fire årstidene. Vi vet også at det ikke finnes noe som heter dårlig vær, bare dårlige klær. Dette er spesielt viktig i de kaldere sesongene. Når gradestokken kryper nedover, er tiden inne for å hente frem vinterjakker, vintersko, ullplagg og andre ting som holder oss gode og varme både inne og ute gjennom hele vinteren. Vinterjakken er et høyt elsket plagg blant oss nordmenn. Hos adidas finner du et bredt utvalg av gode vinterjakker, uansett om du skal på løpetur eller en rolig søndagstur i skog og mark. Dermed er det ingen grunn til å la vinterkulden stoppe deg fra å komme deg ut. Jakkene har innovativ teknologi som holder på varmen, samtidig som du får god komfort når du er i aktivitet. Ikke minst er de superstilige, slik at du kan møte vinteren og kuldegradene med stil.

Hold varmen med en adidas vinterjakke

I adidas kolleksjon av vinterjakker finner du alt fra tynne treningsjakker til tykke dunjakker, fotballjakker til parkaser. De fleste foretrekker å ha et utvalg av ulike varianter i garderoben, nettopp fordi behovene for ytterjakker varierer etter anledning og aktivitet. Dersom du skal på løpetur blir det som regel for varmt med en tykk dunjakke. Derfor anbefaler vi heller å ha ull innerst som både puster og holder på varmen med en treningsjakke utenpå. Bruk gjerne hals, lue og vanter for å holde deg varm på ekstra utsatte steder. Dersom du skal begi deg ut på mindre anstrengende aktiviteter som rolige turer, byvandringer eller andre fritidsaktiviteter, bør du ha en varmere dunjakke på lur. Våre jakker gir god bevegelsesfrihet og er utviklet med teknologi som sikrer eksepsjonell komfort. Velg blant en rekke ulike varianter og farger for å finne vinterjakker fra adidas av høy kvalitet til hele familien.