alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Basketsko

 
[209]
1 / 5
Sideav 5

Basketsko som er like kule på banen som på asfalten

Basketsko er ikke bare forbeholdt basketballspillere. I dag er skoene svært populære blant alle som elsker en urban og sporty stil, og de sees hyppig i motebildet når det er snakk om streetwear. Uansett om du skal tråkke på asfalten eller suse av sted over basketballbanen, anbefaler vi at du velger deg ut gode sko med demping. Begge deler kan nemlig være krevende for beina dine, selv om det selvsagt stilles ytterligere krav til egenskaper om du er en aktiv utøver.

Basketballsko med avanserte egenskaper

Hvis målet er å sanke flest mulig poeng, anbefaler vi at du velger deg en basketballsko med sikker passform, gripesikker yttersåle og god demping i mellomsålen. Se gjerne etter modeller med Adiwear-yttersåle, samt Cloudfoam-mellomsåle for bedre demping og OrthoLite®-innleggssåle for bedre komfort. Bounce-demping i mellomsålen er også en teknologi som du bør være på utkikk etter. Dette gir god komfort og demping, samtidig som det føles ut som om du får litt ekstra sprett i steget ditt. Hva er vel bedre enn litt ekstra sprett når du skal dunke ballen i kurven?

Hvordan velge riktige sko til basketball

Mange spillere mener at riktig valg av sko har mye å si for spilleopplevelsen. De fleste vil nok uansett være enige med at sko som gnager kan sette en demper på stemningen. Men hvordan velger man egentlig riktige adidas basketsko? Du bør først tenke over om du har noen spesielle behov. Hvis du har svake ankler, anbefaler vi at du velger modeller som gir så mye ankelstøtte som mulig. Vekt er også en viktig faktor – du bør kunne ta kjappe finter og manøvrere uten problemer. Det er derfor mange spillere synes at lette sko er å foretrekke. Prøv deg frem for å se hvilken modell som er best for nettopp deg.