alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketsko

 
[235]
adidas designer og produserer basketballsko, med teknologiske fordeler som lar deg nyte hvert hurtige steg og hvert svevende hopp med ballen på banen – både for gøy og for seriøst spill.
1 / 5
Sideav 5

Basketballsko laget for å vinne

adidas står bak flere forskjellige basketballsko, og du finner modeller som er ypperlige både på og av banen. Enten du ser etter en sko som gir energi til hvert hopp, eller noen som rett og slett sklir rett inn med resten av street stylen din, finner du det her hos adidas. En overdel av syntetisk skinn er tøff og slitesterk, mens en teknologisk mellomsåle gir deg komfort. En basketballsko med vattert Geofit-krage sørger også for at hvert steg blir behagelig – både på og av banen.

Basketsko for de sporty

Enten det er stil eller livsstil, vil et par basketsko fra adidas kunne tilføre positivitet til hverdagen og garderoben din. Er du opptatt av å briljere på basketballbanen, eller rett og slett rocke en sporty stil i byen, vil et par stilfulle basketballsko gjøre susen. Her finner du de siste teknologiske løsningene, som ikke bare holder føttene dine behagelige, men som også fremmer spenst og smidighet på banen. Lightstrike-demping gjør hopp og sprett til en lek, mens en basketballsko som puster lar fuktighet slippe ut, slik at du holder deg tørr, komfortabel og stilfull på beina, hele kampen – eller dagen – igjennom.

Få poeng for vedlikehold

Det er kanskje det å få ballen i kurven som veier tyngst, men holder du basketskoene din ved like, bør du få noen poeng for det også. Det er ikke mye som skal til, men noen få, enkle grep lar deg skinne både på og av banen. Blir skoene skitne, kan du enkelt tørke dem med en litt fuktig klut. Det kan lønne seg å gjøre dette etter en innendørs trening også, slik at du er sikker på at skoene skinner til neste gang du sikter på kurven, hopper, skyter og scorer.