adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Basketballsko

 
[140]
1 / 3
Sideav 3

Basketsko fra adidas

Uansett om du spiller basketball eller bare liker stilen, finner du et stort utvalg av stilige tekniske basketsko – med alt fra sokkelignende, lisseløse N3XT L3V3L-sko med robust demping og fiskebeinsmønstret yttersåle, til lave basketsko med fokus på komfort og stabilitet. Her er tre viktige ting du bør tenke på når du velger basketsko fra adidas:

Skaft

Høyden på skaftet varierer mellom ulike typer basketsko. Sko som Pro Bounce Low har et lavt skaft som tillater raske og smidige bevegelser, mens mellomhøye og høye basketballsko gir mer støtte rundt ankelen, noe som er bra for deg som har en teknikk med mange brå bevegelser og hopp. Du må derfor vurdere selv etter hva slags basketspiller du er, og hvilke egenskaper som er viktigst for deg, før du tar en avgjørelse om høyt, lavt eller mellomhøyt skaft.

Såle

Se etter såler som gir bra grep og støtte rundt foten, men som også er laget med yttersåler av høy kvalitet slik at du er sikret god holdbarhet. I adidas-kolleksjonen finner du for eksempel basketsko med fiskebeinsmønstret yttersåle som sikrer ekstra godt grep under manøvre og finter – som Harden B/E 3, som er inspirert av basketproffen James Hardens barndomsvenner i hans særegne stil. Du kan også se etter basketsko fra adidas med fleksibel demping i mellomsålen, som sikrer økt stabilitet og komfort.

Stil

Med et så stort utvalg av farger og fargekombinasjoner samt teknologiske nyvinninger og andre innovative løsninger, er det vanskelig å ikke finne det perfekte paret blant utvalget basketsko fra adidas. Se for eksempel på Daily 2.0-skoene med et vulkanisert utseende og klassiske 3-Stripes for et mer minimalistisk uttrykk, eller Marquee BOOST-skoene, for et stilig fargespill i sålen.