alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketballsko for Damer

 
[21]
Baskettballsko til dame har slitesterke overdeler, tekstilfôr, praktiske og stilige lukkemekanismer med borrelås som lar deg ha både stil, komfort og motstandsdyktige sko med på laget, enten det er til hverdags, sport eller fest.

Basketballsko til dame med behagelige løsninger

Her hos adidas finner du et stort utvalg av basketballsko til dame, som sørger for topp komfort gjennom alle dagens gjøremål. Velg en sko som sitter godt på foten, for eksempel med en høy ankel og borrelås, og vær sikker på at skoen sitter som den skal gjennom travle dager til fots. En basketballsko til dame, med enten syntetisk eller ekte lær, er stilren og slitesterk, og en EVA-innleggssåle gjør skoene behagelige i alle situasjoner.

Stilrene og allsidige basketsko til dame

Enten det er til jeans, streetstyle-antrekket, skjørt eller cargobukser, kan du finne et par basketsko til dame som kan skli rett inn i garderoben din. Et par basketballsko til dame med platåsåle passer utmerket sammen med et par lyse, løse jeans og en adidas hettegenser i matchende farger, for eksempel svart og hvitt. Få selvtilliten du fortjener med et par komfortable sko, med 3-Stripes eller Trefoil på display, og tre stilsikkert inn i hverdagen. En sko med borrelåslukking lar deg kjapt ta skoene av og på, perfekt for morgener der tiden flyr fortere enn du kanskje regnet med. Ta deg et ekstra sekund til å senke skuldrene, med et par basketballsko til dame fra adidas på føttene.

Enkelt og greit

Sko er kanskje noe av det i garderoben som krever minst vedlikehold, men det kan allikevel være lurt å ta noen kjappe grep for å holde dem fine lengst mulig. Har skoene dine en overdel av syntetisk eller ekte skinn, er det enkelt å bare tørke dem av med en fuktig klut. Er sålene fulle av smuss, kan du også børste dem med en myk børste, og deretter tørke over med en lett fuktet klut. La gjerne skoene lufte seg i ny og ne, så holder du det fresht og fint lenge.