alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennis · Damer

 
[195]
1 / 5
Sideav 5

Tennisutstyr til damer

Uansett om du sikter mot Wimbledon eller den lokale tennisbanen, kan du enkelt være kampklar med tennisutstyr til damer fra adidas. Smidighet, hastighet og fokus er nøkkelord for deg som ønsker å bli god i tennis – og hvis du vil komme seirende ut av kampen, må du forberede deg godt. Velg og vrak mellom klær og sko samt annet tennisutstyr til damer fra adidas, og vis publikum hva du er god for fra kampstart til seier!

Velg gode tennissko fra adidas

Av det du trenger av tennisutstyr til damer, er gode tennissko en soleklart viktig komponent! De er designet med ulik grad av komfort, demping, stabilitet og grep – avhengig av hva du trenger for å bli klar til kamp. Med god demping, for eksempel med adidas’ BOOST-teknologi, absorberes støt når du hopper og kaster deg mot ballen, og mellomsålen støtter fotbuen med hver dreining. En rekke tennissko fra adidas er laget med lette overdeler i mesh som sikrer pustende egenskaper og nedkjøling under intense økter. Se gjerne også etter sko med Torsion System-teknologi, som sikrer et høyt nivå av stabilitet under kamp, samt en slitesterk Adiwear-yttersåle og en støttende Sprintframe-ramme.

Kom seirende ut av kampen med tennisoptimaliserte klær

Gode tennisklær er viktig så vel for motivasjon som prestasjoner – spesielt hvis du velger tennistøy som er optimalisert og spesialdesignet for tennisformål. Se for eksempel etter teknisk avanserte materialer som transporterer svette bort fra huden og gir ventilasjon og komfort i kampens hete. Blant adidas' tennisutstyr til damer finner du elegante og sofistikerte skjørt og kjoler for en feminin look på banen, samt mer praktiske poloskjorter og treningseffektive shorts og tanktopper i tillegg til mer varme plagg til når sommervarmen falmer og høsten tar over – eller når du spiller på innendørsbaner. Når du har alt du trenger av tennisutstyr til damer, kan du flytte fokus til kampen!