alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisskjørt

 
[31]
Med tennisskjørt fra adidas får du plagg som er spesialdesignet for din ytelse på banen. Kjølende og fukttransporterende materialer hjelper deg å yte for hvert eneste slag, gjennom hver eneste kamp.

Tennisskjørt for komfort

Med spesialdesignede plagg og teknologier som AEROREADY holder du svetten borte fra kroppen, slik at du beholder komforten kampen igjennom – og dermed kan du holde fokuset der det teller. Enkeltvevet og resirkulert polyester fra Primegreen gir et høytytende materiale som tåler kampens hete. Tennisskjørt med elastisk liv sørger for at plagget holder seg på plass og du holder deg behagelig. Et skjørt med plissert A-linjeform gir et tidløst uttrykk, samtidig som det gir deg god bevegelsesfrihet. Et skjørt med innebygd tights gir ekstra sikkerhet så du kan spille i selvsikkerhet. Du finner ulike varianter i forskjellige farger og mønstre, så du kan velge det skjørtet som best passer inn i din treningsgarderobe.

Skjørt til tennis som lar deg tåle varmen

Her hos adidas finner du spesialdesignede skjørt til tennis som er laget med tanke på deg og de ulike tennissituasjonene du kan komme til å befinne deg i. Med tennisskjørt laget med HEAT.RDY er du alltid klar for kampens hete – også på de varmeste dager. På den måten kan du spille favorittspillet ditt hele sommeren lang, og selvfølgelig også når du tar deg en lang, varm og velfortjent ferie.

Hvordan slå slaget

Det er ikke så mye som skal til for å slå slaget for det nye skjørtet ditt. De fleste variantene bør vaskes på skånsomt og kaldt program med skånsomt vaskemiddel, og du bør fjerne det fra vaskemaskinen med én gang etter vask og henge det til tørk – med mindre plaggets spesifikke vaskeinstruksjon tilsier noe annet. Noen skjørt kan kjøres i tørketrommelen på lav varme og kan behandles med kaldt strykejern. Vask plagget med lignende farger for å best mulig bevare fargen og kvaliteten i stoffet. Det er altså ikke så alt for mye som skal til for å best mulig ta vare på det nye skjørtet ditt, så du kan være klar til neste kamp på null komma niks.