alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennissko til herre

 
[52]
1 / 2
Sideav 2

Form og funksjon i herretennissko

Hold føttene i bevegelse og klare for hver forehand og backhand med herretennissko fra adidas. Lette og slitesterke materialer holder deg rask og gående, og en pustende overdel i skoen sørger for at føttene dine ikke overopphetes. Fleksibel Bounce-demping i sålen gir deg forbedret komfort og fleksibilitet. Finn skoen som passer for overflaten der du spiller, så får du det beste grepet du kan få – fra sko beregnet for hardt underlag, til par med en såle som er altomfattende. Med de rette tenissko til herre står du klar for alle spill.

Med rett tennissko til herre tar du alle utfordringer

Med herretennissko med alt fra pustende meshoverdel til en såle som gir tilbake kraften i nedslaget er føttene dine komfortable fra åpningsserve til match point. Slik holder du deg gående enda litt lengre, og kan få frem teknikken i spillet selv når det presser på. Sørg for å ha de rette forhold, også når det kommer til fottøyet, for å yte på topp, med tennisskoene til herre som du finner her.

Stilfulle og responsive sko for spill og stil

De ulike tennisskoene til herre er ikke bare laget for fart og respons. Med adidas sin velkjente sans for å kombinere det siste av idrettsteknologier sammen med forståelsen for mote, får du også et moteplagg. Herrenes tennissko både yter og ser bra ut, med såler som griper, overdeler som puster, og design i form og farger som lar deg spille på hva som gjør deg til deg. Velg klassiske toner, eller sprit det opp med fargevalg og design som skiller seg ut. Du vet selv hvem du er, og med de rette tennisskoene står du klar til å hevde deg selv.