alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennissko til herre

 
[64]
1 / 2
Sideav 2

Tennissko til menn

Lever slice etter slice med adidas! Smidighet, hastighet og fokus er nøkkelord for deg som ønsker å bli god i tennis, og hvis du vil vinne, trenger du stabilitet, fleksibilitet og god støtte – komponenter du nødvendigvis trenger gode tennissko til. Med bare nettet mellom deg og motstanderen settes ferdighetene dine på prøve, og du trenger gode kort for å komme deg vinnende ut av kampen. Ett slikt godt kort er gode tennissko til menn fra adidas.

Slik velger du tennissko til menn

Uansett om du sikter etter Wimbledon eller den lokale tennisbanen, er det enkelt å bli kampklar med tennissko fra adidas. Tennissko til menn er designet med ulik grad av komfort, demping, stabilitet og grep – helt avhengig av hva du trenger for å bli klar til kamp. En rekke tennissko til menn fra adidas er laget med lette overdeler i mesh – som sikrer pustende egenskaper og nedkjøling under intense økter. Med god demping absorberes støt når du hopper og kaster deg mot ballen, og mellomsålen støtter fotbuen ved hver dreining.

Se etter sko med BOOST-demping hvis du er ute etter best mulig demping av støt ved hopp og raske bevegelser. BOOST-sålen består av flere tusen lag med skumkapsler som er bundet sammen ved hjelp av damp, og denne mellomsåleteknologien har satt en ny industristandard som i dag benyttes i alt fra løpesko til fritidssko – og tennissko. Denne formen for kompromissløs energiretur kan være svært hensiktsmessig på tennisbanen. En rekke tennissko til menn kommer dessuten med Torsion System-teknologi, som sikrer et høyt nivå av stabilitet under kamp, samt en slitesterk Adiwear-yttersåle og en støttende Sprintframe-ramme. Sørg for at du også ser etter egenskaper som passer med underlaget du spiller på, slik at du sikres optimaliserte sko til din bruk – uansett om det er innendørs, på grusbaner eller Wimbledon.