alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballklær

 
[1577]
Med adidas fotballklær kan du trygt spille fotball, mens de moderne og funksjonelle tekstilene sørger for komforten og ytelsen din på fotballbanen. Hold deg tørr og klar, mens du takler ballen fra motstanderen.

Fotballklær for å fremme ytelsen din

adidas fotballklær er laget for å fremme prestasjonen din på banen. Fotballklærne holder deg tørr ved å lede svette og fuktighet vekk fra huden. Dessuten støtter de doble sømmene og det smarte snittet fleksible og raske bevegelser gjennom hele kampen fra begynnelse til slutt. Med sømmer som ikke merkes mot huden og stadig mer komfortable og funksjonelle tekstiler, er fotballklær laget for din komfort, enten du yter ditt beste eller du nøyer deg med en mer avslappet og leken trening.

Reguler temperaturen med adidas fotballklær

Enten du skal trene en sen høstkveld eller laget ditt er klar for kamp i het sol, så kan du sikre deg adidas fotballklær som både håndterer svette og holder deg tørr på en varm soldag. Kle deg lag på lag til du har trent deg varm og kast de ytterste lagene etter hvert som kroppstemperaturen din tillater det. adidas fotballklær er laget av tekstiler som puster, og samtidig holder på varmen. Strikket av dobbel tråd av resirkulert polyester, er de fleste fotballklærne klare til å lede svetten bort fra huden din slik at du holder deg tørr.

Komfortable på og utenfor banen

Det er ingen hemmelighet at adidas fotballklær blir brukt til mye mer enn bare fotball. Enten du bruker dem til annen idrett, når du skal slappe av foran TV-en, eller når du skal i butikken, så er klærne så behagelige at de sjelden blir liggende nederst i en skuff. Pass på plaggene dine og følg vaskerådene nøye, så kan du ha glede av dem lenge. Det er jo slik med favoritter at de gjerne blir en del av deg.