alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotballklær

 
[1344]

Det er alltid plass til flere fotballklær i garderoben

Du kan aldri få for mange fotballtrøyer, sånn er det bare. Den nye landslagsskjorta ser jo ufornektelig stilig ut, og det er så vanskelig å velge mellom hjemme-, borte- og tredjetrøya til favorittlaget ditt. Dessuten ser det jo ekstra bra ut med en matchende shorts, strømper og kanskje presentasjonsjakka? Hos adidas finner du et enormt utvalg fotballklær, enten du er en ihuga supporter som trives best på tribunen og foran TV-en eller om du har ambisjoner om å bli den neste Beckham.

Stil og komfort på banen

Det kan gå hardt for seg på banen, og da er det viktig at du har fotballklær som tåler en støyt og hjelper deg med å prestere enda bedre. Hos adidas finner du blant annet lette shortser i fukttransporterende AEROREADY-materiale med enestående bevegelsesfrihet, elastisk liv med strammesnor og strategisk plasserte mesh-detaljer for bedre ventilering, lang- og kortermede trøyer i pustende og fukttransporterende materialer som sitter godt rundt kroppen og kontrollerer kroppstemperaturen din, samt en rekke gensere og jakker som holder deg varm mellom slagene. Enten du vil hylle fotballheltene dine på banen eller foretrekker enkle adidas-klassikere, så har vi et stort utvalg for fotballspillere i alle aldre. Vi har fokusert på å skape stilfulle og praktiske fotballklær med god bevegelsesfrihet og komfort, slik at du kan rette fokuset ditt mot det skjer på banen. Et stort utvalg av fotballklærne fra adidas er dessuten laget av 100 % resirkulert polyester for å spare ressurser og redusere utslipp. Vi vil gjøre det enklest mulig for deg å være miljøvennlig.

Vis din kjærlighet til fotballen og favorittlaget

Velg og vrak mellom fotballtrøyer, shortser, hele drakter, T-skjorter, presentasjonsjakker og -bukser og mere til som viser din støtte til favorittlaget eller favorittlandet. adidas har fotballklær til hele familien, og vi har til og med hele drakter til smårollingene.  Nå kan de kle seg akkurat som fotballheltene sine.