Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Sykling

(91 Produkter)
1 / 2
Sideav 2

Sykkelutstyr

Send maksimalt med kraft til pedalene iført alt du trenger av sykkelutstyr fra adidas. Uansett om det er landeveiskjøring eller terrengsykling du foretrekker, er det viktig at du finner utstyr som passer deg og din kropp, ditt intensitetsnivå og de forholdene du oftest sykler i.

Slik velger du sykkelutstyr fra adidas

Før du velger klær, sko og sykkelutstyr er det viktig at du vurderer de tre store F-ene for all slags trening: forhold, føre og forkunnskaper. Hvilke forhold bruker du å sykle i? Sykler du inne, langs landeveier eller i terreng? Og hvis du sykler ute: Hva slags føre sykler du oftest i? Tenk over om dørstokkmila blir lang når det regner ute og du kan forvente våte underlag, eller om du er av typen som hopper i det uansett vær. Til sist: Hvor mye tid har du allerede investert i sykkelhobbyen din? Nybegynnere har gjerne helt andre behov enn erfarne syklister.

Utfordre elementene med gode sykkelsko

Legg ut på en eventyrlig sykkeltur med terrengsykkelsko med stiv konstruksjon, og yttersåle i slitesterk gummi som sikrer eksepsjonelt grep. Med perforert EVA-pløse med mesh-overlag har du ventilerende og pustende materialer for økt komfort og nedkjøling under økten – og den værresistente teknologien holder deg tørr og komfortabel hele veien. Terrengsykkelskoene fra adidas er kompatible med alle sykler uten klikkesystem, og du finner også downhill- og enduro-sko. Vær oppmerksom på at sykkelsko gjerne er litt små i størrelsen, og at det kan hende at du kan ha behov for å gå opp en størrelse sammenlignet med vanlige sko.

Velg treningsoptimaliserte materialer

Du finner et stort utvalg av sykkelutstyr med innovative tekniske løsninger som sikrer at du holder på varmen i vinterhalvåret, og kan kjøle deg ned under varme sommerøkter i solen. Se etter sykkelutstyr til menn med Climachill-teknologi – et svært pustende materiale som holder deg kjølig og tørr ved å transportere fukt og svette bort fra kroppen. På motsatt ende finner du Climaheat-materialer, som er produsert med spesielle, hule fibre som holder deg varm og tørr under trening.