alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykling

 
[74]
GEAR FOR CYCLING
1 / 2
Sideav 2

Optimaliser syklingen både inne og ute

I adidas utvikler vi oss kontinuerlig for at du hele tiden skal ha tilgang på det beste av treningsutstyr, enten du ser etter solide sykkelsko eller du er ute etter en behagelig sykkelbukse. Sykkelsko som sitter bra på foten kan gjøre pedaltråkkene bedre, med kraft der du behøver det. Flere og flere sykkelsko blir stadig bedre å gå på også, når du skal til og fra sykkelen. Med en integrert mansjett som er tettsittende stenger du støv og grus ute på sykkelturen, og de fleste skoene er kompatible med toboltklipser. Her kan du enkelt optimalisere sykkeltreningen både inne og ute, med det rette sykkelsko-paret.

Miljøvennlig kvalitet for syklisten

adidas tenker miljø og klima i alle ledd, og vi bruker stadig flere resirkulerte materialer i produktene våre. Her kan du finne sko og klær til syklisten laget av resirkulert polyester, og fordi vi hele tiden utvikler oss, utvikles hele tiden materialene mot det bedre i tillegg. Ser du etter bærekraftig, økologisk bomull, så finner du det i utvalget vårt. Vi er opptatt av kvalitet og bærekraftighet fra prosessens begynnelse til slutt, for hver eneste syklist på veien til toppen.

Fra konkurransesyklisten til mosjonisten

Enten du skal sykle fra Trondheim til Oslo, eller du kapper i kategori 1 eller 4, eller sykler Gran Fondo, så finner du utstyret du trenger til sykling her hos adidas. I mange tiår har vi opparbeidet oss den aller beste innsikten i hva du trenger av sykkelklær, sykkelsko, sykkelsokker, hansker og briller. Hent frem det beste til syklisten i deg, og finn frem til favorittene dine i dag.