alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Padeltennis

 
[207]
Shop our range, grab a friend and hit the court

Gear up and get the game going

Whether you're new to the game or a seasoned pro, the new adidas padel gear is here to help you perform your best on court. Explore the full range, pick your favorites – and a partner – and hit the court!
1 / 5
Sideav 5

Padeltennis – det nye store

Kjent som «tennis med vegger» eller «squash i solen», har padeltennis tatt de beste elementene fra tennis og squash og laget en ny type racketsport. Padeltennis er i stadig voksende popularitet, og det med god grunn: Dets enkelhet gjør sporten lett å lære uansett hvilken bakgrunn eller alder du har, og er en morsom og effektiv måte å trimme både kondisjon og koordinasjon. Som med all annen sport, er godt utstyr en stor del av gamet – og for din komfort er det viktig med pustende klær, slik at du holder deg passelig temperert gjennom hele kampen. Derfor tilbyr adidas en rekke nyttig utstyr til padeltennis, sånn at du også kan bli med på trenden. Med adidas kan du finne den riktige racketen for deg og ditt nivå eller bruk. God balanse i racketen er viktig enten du er nybegynner eller ei. Noen av racketene er utstyrt med en «sweet spot» i midten som hjelper deg å treffe riktig. Dempende effekter i rammen og et mykt, men fast grep gir maksimal komfort.

God bevegelsesfrihet i hvert slag

God bevegelsesfrihet er nøkkelen til å yte mest i enhver sport. Når du skal velge skjorte som passer godt for padeltennis, er det spesielt viktig å tenke på at armene skal kunne bevege seg så fritt som mulig – men også å huske på at om du planlegger å spille turnering på profesjonelt nivå, vil det ikke være tillatt å spille i ermeløse overdeler. Derfor råder vi deg til å velge en t-skjorte med korte, smale ermer som tillater deg å slå sterke slag uten hindring i stoffet. adidas tilbyr flere gode overdeler og underdeler i fukttransporterende materialer som vil holde deg tørr til siste slag.

For lange dager i solen

Er du en av mange som irriterer seg over dugging på brillene når du trener? Kanskje du til og med velger å trene uten? Sportsbrillene fra adidas er så lette at du ikke vil merke at du har dem på deg. Utstyrt med ventilering i glassene som gjør at de ikke dugger, justerbare neseputer og kontaktputer ved tinningen, vil du være klar for kamp på stilsikkert vis. Glassene kommer i forskjellige farger, og kan til og med byttes ut etter vær og antrekk.