alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Volleyball

 
[75]
1 / 2
Sideav 2

Imponer på banen med en volleyball fra adidas

Volleyball er en av de mest populære idrettene i verden, men det er også noe mange gjør for moro skyld på en sen sommerkveld i hagen eller på stranden. Du kan tilbringe en hel livstid på å mestre denne morsomme sporten, og med det rette utstyret vil det bli enda lettere. For å spille volleyball trenger du strengt talt bare et nett og en ball, noe som gjør at selv de minst erfarne kan ha det gøy og komme lett i gang. For å bli god i sporten trengs det imidlertid spenst, samspill, styrke og smidighet, i tillegg til klær, sko og utstyr av høy kvalitet. Hos adidas finner du et bredt utvalg av alt fra treningstøy og sko til knebeskyttere og solskjermer, i tillegg til praktisk tilbehør som håndklær, pannebånd og treningsbager. Vi sørger for at hele familien kan spille volleyball ved å tilby utstyr til damer, menn og barn.

Sko og klær

Uansett om du satser på elitenivå eller bare skal spille volleyball på fritiden med venner og familie, er det viktig å ha riktig klær og sko. Du kan bruke det meste av treningsklær fra adidas for å spille volleyball, men det vanligste er å bruke en t-skjorte eller singlet med pustende og fukttransporterende egenskaper. Kombiner gjerne t-skjorten med en shorts eller en kort tights. I tillegg bør du velge sko som er laget for innendørssport hvis du skal spille inne. Skoene gir både stabilitet og smidighet. Dette er en sport som krever mye bevegelse, og det er derfor viktig med sko som er tilrettelagt for bevegelser fremover, bakover og sidelengs.

Annet utstyr

Annet utstyr som kan komme godt med på volleyballbanen er lange fotballstrømper, samt knebeskyttelse som kan beskytte mot brannskader som kan oppstå når man redder ballen. Det er vanlig å bruke et pannebånd eller en caps på hodet for solbeskyttelse, mens en praktisk treningsbag eller -sekk gjør at du kan få med deg alt det du trenger på treningen.