alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Volleyball

 
[51]
adidas lar deg fokusere på fantastiske smasher og nydelige server på volleyballbanen, i det riktige utstyret. Gjør deg klar, og kjøp utstyr til din neste kamp i adidas offisielle nettbutikk allerede i dag.

TRAIN LIKE A PRO

Feel good. Look good. Train better in adidas training kits.
1 / 2
Sideav 2

Vis frem dine ferdigheter på volleyballbanen

Enten du briljerer innendørs, eller om du slår ballen hardest når du spretter over dyp sand, har vi akkurat det utstyret du trenger for å vise frem ferdighetene dine i volleyball. adidas er og blir en ekspert når det gjelder å lage og designe idrettsutstyr som lar deg skinne på enhver bane. Finn frem til sko som takler underlaget, med en såle som støtter, og til og med gir deg ekstra energi når du hopper opp for å slå ballen i vinkel over nettet. EVA sålene er beryktet for sin komfort, og med et ekstra godt grep av gummi under sålen, er du så godt som sikret seieren.

Volleyball treningsklær og sko som omskriver spillet

Kanskje du aldri spiller volleyball uten den sokken som dere vant med i 2020, og tror at flaksen ligger i den. Vel, nå kan du legge sokkene på hylla, og gå til innkjøp av volleyball treningsklær og sko som virkelig støtter både ferdighetene dine og spillet ditt. Gjennom nøye utvalgte materialer og grundige tester, har vi funnet frem til akkurat det utstyret du trenger for å kunne yte ditt aller beste på banen. Riktige sko med såler som både tar grep om underlaget og gir deg ekstra energi i stegene, sammen med klær som puster og leder fuktighet vekk fra huden. Det har aldri vært enklere å briljere på banen.

Vis frem en trendy eller klassisk stil på banen

Enten du faller for de myke pastellene, velger et hardt kaleidoskop av farger, eller finner frem til et antrekk i klassisk hvitt, er stilen upåklagelig. Alt adidas lager byr på en integritet og kvalitet som du kan stole på. Finn frem til antrekket som passer aller best til din personlige stil, og til de volleyball-skoene som støtter opp om de raske stegene dine på banen. Det er du som må slå volleyballen over nettet, alt det andre kan du overlate til adidas. Hele veien fra garderoben til spill, og tilbake til garderoben.