alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Volleyball Klær

 
[10]
Oppdag adidas sine høyytelses volleyballklær med pustende og fleksible materialer i stilig design. Gjør deg klar til å dominere med komfort og stil. Konstruert for bevegelsesfrihet, for å være den perfekte matchen for spillet ditt.

Volleyballklær for å heve spillet ditt

Slipp deg og ditt potensial løs i kampen, kledd i adidas volleyballklær. Dette er plagg konstruert for å støtte opp om din sport og atletiske glede. Her får du en kombinasjon av høykvalitetsmaterialer som ligger behagelig mot huden, og transporterer vekk fuktighet under intense kamper. Hold og motesansen ved like, med klassiske Trefoil og 3-Stripes som går sammen med et moderne moteuttrykk for den selvsikre atleten.

Ytelsen på topp i plagg for volleyball fra adidas

adidas kjenner sport og idrettens krav, og derfor får du her kun plagg for volleyball som vil hjelpe å få spillet ditt til det neste nivået. Der kjernepunkter er å støtte opp om full bevegelsesfrihet og tilby støttende og pustende materialer, der du skal føle deg komfortabel hele spillet gjennom. Det være seg om det er for trening eller toppkamp, så vil fukttransport og friheten til utslag i bevegelsene dine være det som hevder seg i volleyballklær fra adidas. Støtten i materialet og konstruksjonen gir sammen rett holdning, og sømmer er lagt så de ikke irriterer. Med for eksempel en shorts som sitter tett og er støttende, og en topp som er luftig lik gleden du får i den.

Din stil i idretten

Mulighetene er mange med volleyballklær fra adidas. Du kan absolutt benytte dem for ditt neste spill, men de fungerer også perfekt som treningsplagg for alt av idrett og kan lett flettes inn i en hverdagslig og sporty garderobe. Ta vare på dem ved å lese vaskeinstruksjoner nøye, og du har klesplagg som er med deg til volleyballbanen og treningsstudioet i lang tid fremover. Uansett om du spiller for å ha det gøy eller er på topp av karrieren, så vil du nyte kombinasjonen av stil og sportslig tilpasning i garderoben du finner her.