alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Volleyball Tilbehør

 
[8]

Stilige volleyballsett av høy kvalitet

Volleyball er uten tvil en av verdens mest populære idretter. Man kan tilbringe en hel livstid på å mestre denne morsomme og engasjerende sporten, og med kvalitetsutstyr blir det enda lettere. Uansett om du er profesjonell volleyballspiller eller liker å spille det på fritiden med venner i hagen eller på stranden, så er det viktig å ha det nødvendige utstyr på plass. Dette innebærer selvsagt å ha klær som passer til å spille i som både puster og gir god bevegelsesfrihet. I tillegg er det en del annet utstyr du bør ha på plass, og du finner et bredt utvalg av volleyballsett og utstyr til volleyballøkten her hos adidas.

Sikkerhet først!

Noe av det første du bør skaffe deg når du skal spille volleyball – eller en hvilken som helst annen idrett der fall er vanlig – er beskyttelsesutstyr. I volleyball er det ofte knærne som er mest utsatt, og vi anbefaler derfor å gode knebeskyttere for å spare knærne dine. Vi har for eksempel beskyttere med god dekning som lar deg fokusere på nettet, ikke på gulvet. Disse er designet for å følge knærnes konturer, og de har fleksible soner som sørger for god bevegelighet. Den tykke vatteringen beskytter dessuten mot støt. I tillegg bør du ha et par lange sokker som gir dekningen du trenger, og våre treningssokker har både pustende egenskaper og god demping.

Annet volleyball utstyr

Når du har klær og sikkerhetsutstyr på plass er tiden inne for å skaffe seg annet praktisk tilbehør. En caps er et stilig tilbehør til ethvert antrekk, samtidig som det holder solen borte fra øynene. Pannebånd absorberer svetten bort fra pannen din, mens et adidas håndkle er praktisk å ha dersom du svetter ekstra mye eller når du har dusjet. Skaff deg også en treningsbag- eller sekk som rommer alt du må ha med deg på volleyballtreningen.