alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningssko til damer

 
[1009]
Å holde seg i aktivitet er noe av det beste vi kan gjøre for oss selv. Med det rette utstyret, og de rette treningsskoene til damer, har du lagt grunnlaget for nesten all slags trening, både på og utenfor banen. Hos adidas finner du treningssko til damer som lages med de siste innovasjonene, fra et av de mest erfarne sportsmerkene i verden – det er et kvalitetsstempel i seg selv. Velg mellom modeller av treningssko til damer med pustende overdeler eller støttende forsterkninger, ultra-dempende såler eller faste underlag til vektløfting – og alt imellom, selvsagt. Kolleksjonene med treningssko til damer fornyes hele tiden, så hold følge med utviklingen her hos oss for å få mest mulig ut av øktene dine, enten du løper eller løfter, tøyer eller setter inn toppfarten.

Tidløse, klassiske og komfortable treningssko til damer

Treningssko, sneakers, joggesko – kjært barn har mange navn. Uansett hva man kaller dem, er det ingen hemmelighet at disse komfortable, stilige og praktiske skoene alltid har vært populære verden over. Populariteten ser dessuten ut til å øke for hvert år som går, og den har virkelig skutt fart de siste årene. Nå brukes ikke sneakers kun til trening, men vi ser dem også som et sentralt element i motebildet ellers. Treningssko til damer kan brukes i kombinasjon med både hverdagsklær og penklær, i tillegg til treningsklær. Dette gjør dem til en av de aller mest anvendelige skotypene. For hva er vel ikke bedre enn at vonde hæler kan erstattes med komfortable, myke og råstilige sneakers? Vi mener at dette er bra for både føttene og antrekket.

Råflotte og anvendelige adidas joggesko for kvinner

Vi elsker joggesko nettopp fordi de kan brukes til det meste. Snør på deg favorittløpeskoene dine på din neste løpetur ute eller på treningssenteret, og kombiner dem med moteriktige og stilige treningsklær for et komplett treningsantrekk som virkelig imponerer. Det er et kjent faktum at både entusiasmen og treningsgleden øker når man føler seg vel på trening, og det vil du garantert gjøre med joggesko for kvinner fra adidas. I sommermånedene kan du også kombinere et par stilige, hvite sneakers med en søt sommerkjole eller olashorts for en sporty vri på et ellers feminint og pyntet antrekk. Treningssko til kvinner er også et åpenbart valg for den neste ferien din, og med disse komfortable og praktiske skoene blir sightseeing i flere timer til en lek. Selv om hvite joggesko kanskje er den mest populære varianten i dag, anbefaler vi også å gå til anskaffelse av et par i en knallfarge. I så fall kan du skille deg litt ut når du ønsker det.