alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sko for damer

 
[2351]
Pris
kr76 - kr3 999
763999

Råflotte adidas sko for damer med god smak

Vi har sporty og stilfulle adidas sko for damer som vet hvor viktig det er å velge de rette skoene for anledningen, enten det dreier seg om sneakers, løpesko, sandaler og andre damesko. Riktig fottøy kan heve antrekket til et helt nytt nivå, og du kan bruke dem til å style klærne dine opp eller ned. Du kan for eksempel bruke adidas sneakers i klassiske farger til sommerkjolen på dagtid, mens fargesterke damesko gjør deg straks klar for fest. Vi har så klart også høytytende og funksjonelle løpesko til deg som ønsker å pushe deg maksimalt på trening.

Her finner du damesko for enhver anledning

Hvis du vil droppe støvler når du skal gå i vått terreng, kan du heller velge vanntette adidas sko for damer istedenfor. Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom hva du ønsker å bruke skoen til for å være sikker på at du velger en med de rette egenskapene for deg. Det kan for eksempel være smart å velge joggesko med god demping, hælstøtte og Cloudfoam-mellomsåle for å lande mykt på hardt underlag når du skal ut og løpe, mens terrengløpesko bør være lette og smidige på foten. Skal du hovedsakelig bruke skoen på fritiden og for å skape en rålekker gatemote-look, anbefaler vi klassiske sneakers med 3-Stripes og Trefoil-emblemet. Det aller beste er å ha forskjellige sko og variere etter bruksbehov.

Sneakers i forskjellige farger

Ikke bare har du et stort fargeutvalg å velge blant, men du finner også sko i sortimentet som fullføres med spennende motiv. Enten det er til trening eller til fritidsbruk, er det viktig å velge en skostil som matcher nettopp din personlige stil. Du finner derfor alt fra hvite sneakers med svarte 3-Stripes til fargesterke sandaler her i våre kolleksjoner.