alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tursko til dame

 
[155]
1 / 4
Sideav 4

adidas Outdoor-sko til damer

Med et så vakkert naturmangfold som vi har i Norge, skulle det bare mangle at nordmenn utvikler en sterk tilhørighet til naturen og tilbringer mye tid ute. Siden været varierer mye fra årstid til årstid, er det imidlertid også nødvendig å være bevisst på hva slags sko man trenger for å trosse elementene, og kunne utforske naturen uavhengig av værforhold og temperaturer. Du vet hva man sier: «Ut på tur – aldri sur!». Få opp humøret med en titt på utvalget av adidas Outdoor-sko til damer.

Fra terrengløping til fjelltur med adidas Outdoor-sko til damer

Hold deg lett og rask – og tørr – på foten i ujevnt terreng under norske forhold med terrengsko og tursko fra adidas Outdoor. Se for eksempel etter lave og slitesterke overdeler med hurtigsnøring som sikrer god og robust støtte rundt hele foten, og en god yttersåle i Continental-, Traxion- eller Stealth-gummiteknologi for utmerket grep. Velg for eksempel adidas Outdoor-sko til damer med pustende GORE-TEX®-membran, eller en Climaproof-membran for å holde føttene tørre på våte stier. Du finner også en rekke terrengløpesko og terrengsykkelsko med all nødvendig teknologi for flotte løpeturer og sykkelturer i marka – se gjerne etter Boost-demping for best mulig energiretur. Ønsker du et par fritidssko til seiling eller andre friluftsaktiviteter? Også her finner du et stort utvalg adidas Outdoor-sko til damer.

adidas Outdoor-sko til damer for klatring og vannsport

Du finner både klatresko og vanntette sko til vannsport og særlig våte forhold blant utvalget adidas Outdoor-sko til damer. Når du velger klatresko, bør du være spesielt opptatt av å finne sko med godt grep og presisjonspassform. Se gjerne også etter en stiv mellomsåle, som sikrer stabilitet og kontroll i variert terreng – noe du ganske sikkert møter på! Hvis du er ute etter sko til vannsport, kan du se etter minimalistiske slip-on-sko med tettsittende passform og perforeringer, som gir god drenering – enten du er på bunnen av en elv eller på brettet. Stealth®-yttersålen i gummi gir overlegent grep på våte flater, mens Climacool-teknologien i overdelen sikrer at føttene holder seg kjølig og ventilerte.