alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ball

 
[93]
1 / 2
Sideav 2

Imponer på banen med en stilig ball fra adidas

Du er klar for sport og action når du har med deg en ball fra adidas på kamp og trening, enten det er snakk om fotball, håndball eller basketball. Vi vet hvor viktig det er med god kvalitet for at alle spillerne skal kunne yte maksimalt. Det er derfor en ball ikke bare er en ball for oss: Det er høytytende sportsutstyr som er nøye utviklet med stort fokus på teknologi, egenskaper og materialer.

Baller til forskjellige formål

Vi deler opp våre sportsballer etter bruk og formål, ettersom en treningsball bør ha forskjellige egenskaper enn for eksempel en kampball eller trikseball. Du kan for eksempel kjøpe en fotball til trening med refleksdetaljer som øker synligheten når du spiller etter at det har blitt mørkt. Ballene produseres i slitesterke materialer og solide konstruksjoner som tåler beinharde treningsøkter. En matchball brukes av profesjonelle til kamp og mesterskap, og de foretrekkes ofte av individer og lag som trener mye og ofte. En futsalball er derimot tilpasset innendørsbruk og har redusert sprett. Trikseball er laget for lek, moro og triksing.

Inne- og utetrening

Du finner også for eksempel basketballer blant utvalget vår som er optimalisert for utendørsspilling. Gummien er meget slitesterk på disse, og de holder godt på luften over tid. En håndball er ofte utviklet med et stort fokus på grep, og det er derfor gripesikre overflater blir vektlagt under produksjonen.

Hvordan velge riktige baller

Uansett hvilken sport det dreier seg om, anbefaler vi å tenke nøye gjennom hvilken størrelse du trenger og hva du skal bruke ballen til. Fotballer, håndballer og basketballer fås i forskjellig omkrets og vekt. La oss bruke fotballer som et eksempel. De minste i størrelse 3 passer for eksempel bra for barn opptil 8 år, mens de største kan være bedre egnet for spillere som er over 14 år gamle.