alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sokker · Menn

 
[211]
1 / 5
Sideav 5

Herresokker til alle anledninger

Vi har sokkene du trenger, enten det er snakk om nye sokker når håndball-sesongen banker på døren eller lekre nye fotballsokker i en mengde fine farger. Alternativt kan vi også skilte med behagelige bomullssokker til hverdags eller jobb. Klassiske design som 3-Stripes eller adidas-logoen på en ren bakgrunn er bare noen av mulighetene. Uansett dine behov vil du finne sokker som passer til akkurat deg! Ta for eksempel våre korte ankelsokker til løping som er laget i bomull og med fotbuestøtte som er viktig når en begir seg ut på løpetur. Designet for å være lette og tynne slik at de passer perfekt til dine favorittsko, enten det er sneakers eller løpesko. Dette er sokker som er perfekte når sommeren står for tur grunnet sin korte og lette design, eller de kan fint benyttes om vinteren som en behagelig innendørssokk til tøfler eller trening.

En tykkere herresokk til trening

Videre har vi også et stort antall herresokker som er laget i tykkere bomull for en mer robust passform og et annet visuelt uttrykk. Det er sokker som er perfekte for innendørsbruk slik som håndball eller innebandy og med ribbestrikket topp vil de garantere ikke skli av, selv under intense treningsøkter. For de som trenger noe mer teknisk og avansert har vi også et stort utvalg av kompresjonssokker som er laget for å sikre best mulig blodsirkulasjon og for å holde fukten på avveie. Dette er den ideelle typen sokk for de som ønsker å gi seg i kast med lange løpeturer, turer i fjellet eller andre aktiviteter som tar plass utendørs. Konstruert i en blanding av resirkulert polyester og nylon og med vår velkjente AEROREADY-teknologi for å motvirke fuktighet er dette en ekte turkamerat. Fotbuen har innelagt kompresjonsstøtte og sokken drar fordel av vårt unike design for den best mulige passformen.