alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bager til herre

 
[274]
TRX SPD HIKE BP SvartTRX SPD HIKE BP Svart

TRX SPD HIKE BP

TERREX

1 / 6
Sideav 6

Praktisk, sporty adidas-stil med bager og vesker til herre

Tilbehøret skal være like stilig som hovedretten, og med utvalget av bager og vesker til herre som vi har her, er det enda enklere å finne en kombinasjon som fungerer både til hverdagen og til de litt mer spesielle anledningene. Det er ikke alltid lett å finne den rette bagen eller herrevesken som kan være med på alle de forskjellige oppgavene som hver dag presenterer, men her har vi samlet et utvalg fra kolleksjonene som dekker de aller fleste behov. Den kjente adidas-kvaliteten er gjennomgående, og med materialer som holder den høyeste standarden, blir dette følgesvenner i lang tid. Bager lages for mer enn bare treningen, fordi dagene inneholder mer enn bare trening. Ta med deg det du trenger både til skole, jobb, fritid, trening og fest med en bag eller veske til alle slags aktiviteter. Teknologiene fra adidas er alltid i utvikling, og det drar alle med ekte sporty motefølelse nytte av.

Et steg fremover med bager, vesker og tilbehør til herre

Verden står ikke stille, og det gjør ikke du heller. Det handler om å følge med, være med og stille opp, og da kommer bager og vesker til herre fra adidas med i bildet. Fremskrittene er tydelige i alt fra materialer til produksjon, der mer og mer fokus settes på fornybare ressurser, ansvarlig konstruksjon og ikke minst å hjelpe miljøet og planeten. Enten det er ryggsekker til barna, vesker til herre med plass til datamaskin og kontorutstyret, eller det er treningen som stiller i første prioritet, er dette veskene og tilbehøret som trengs for å få deg dit. Ta med deg Trefoilen på en massiv duffelbag, eller hold det minimalistisk med en liten holder til mobilen når du skal ut og sette nye personlige rekorder på løperunden. Det du trenger å ha med deg, får du plass til i den rette herrevesken, bagen til menn, lommeboken eller airliner-vesken. Velg en med plass til alt, eller en til hvert bruk – det er du som bestemmer. Her finner du tidløs, klassisk stil med de aller nyeste teknologiene.