alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rugby · Sko

 
[15]

adidas Rugbysko til alle fremitidige stjerner!

Trenger du nye rugbysko når sesongen starter? Vi har alt det du trenger når det gjelder sko av ypperste kvalitet med fokus på detaljer og slitesterke materialer. Dette er skoene for deg som liker knallharde taklinger, intense kamper og et brennende ønske om seier. Det alle skoene har til felles er en følelse av letthet og mykhet som gjør at du vil løpe raskere og sparke lengre. Hvis været er dårlig på kampdagen, hjelper det å ha strikket overdel med vattert ankel og forfot i skinn for å holde deg tørr og unngå fuktighet. Flere av de ulike skomodellene kommer med knotter i aluminium som kan byttes ut etter behov. Videre har de også en tettsittende passform som kan minne om en sokk – noe som sørger for en optimal passform og gir bedre balanse under aktivitet. Kombinasjonen av syntetiske materialer og naturlige tekstiler gjør sitt til at rugbyskoene er slitesterke og klare for enhver utfordring som kommer. Vi har også lagt opp til at de fleste modeller kan anskaffes i flere forskjellige tøffe farger. Det gjør det lettere å skille seg ut på banen og skaffe seg sin egen signaturlook!

Hvorfor velge rugby-sko fra adidas?

Ikke bare har vi en lang historie som tilbyder av sportsklær og sko – vi forstår også innovasjon og viktigheten av funksjonelle plagg. Derfor er alle våre rugbysko designet med funksjonalitet som hovedfokus. De skal sitte bra på foten, kjennes behagelige under lange kamper og på trening, gi støtte og balanse på glatt gress samt dempe belastningen for å minimere sjansen for skader. Med andre ord – kjøper du dine neste rugbysko fra adidas får du en totalpakke som inkluderer materialer av topp kvalitet, tidløst design, skarpe detaljer og knotter som du selv kan bytte ut ved behov.