alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugbysko

 
[11]
Ved å bruke adidas sine rugbysko vil du forbedre dine ferdigheter på banen. De er laget i moderne materialer og med utstrakt bruk av fornybar plast for økt komfort og velvære uansett.

Høytytende rugbysko med klassisk design

Du finner alltid et solid utvalg av sko til rugbysesongen fra adidas, enten du er opptatt av ulike farger eller bare leter etter noe klassisk. Dette er sko som kombinerer klassisk design med funksjonelle detaljer, slik som spesialutviklede pigger for bedre grep på rugbybanen. Hva med en stilig modell i grått med striper for en moderne og futuristisk look? Den lave vekten og smale passformen sørger for en rugbysko som både ser bra ut, og som lar deg løpe raskere og gir deg bedre balanse enten du spiller rugbykamp eller trener. Du finner andre smarte detaljer slik som lukking med lisser for et bedre design. Overdeler av syntetisk skinn sørger for en sko som holder føttene dine avkjølte selv på de varmeste dager. Videre så bidrar bruken av tekstilfôr til at skoene holder seg godt over tid. Tekstilfôret på innsiden er mykt og former seg etter dine føtter for en mest mulig behagelig opplevelse.

Solide materialer som hjelper deg å prestere med adidas rugbysko

Selve yttersålen er laget for å håndtere alle slags underlag, enten det er snakk om vått gress eller tørre forhold. De åtte knottene sørger for maksimal kontroll på banen og gir den perfekte rugbyskoen. Dette er en sko som er laget for deg som trenger noe avansert og ekstremt solid. Basert på den ikoniske passformen, gir denne skoen føttene dine rikelig med støtte. Du finner flere stilige rugby sko fra adidas tilgjengelig på nett.

Praktisk design og bærekraft i skjønn forening

Rugbyskoene er laget med Primegreen, som er et avansert materiale bestående av bærekraftige og resirkulerte fibre. Dette er med på å redusere utslipp under produksjonen og bidrar til en sko som krever mindre vann og andre ressurser.