alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fitness og Trening · Damer

 
[905]
Training 2024 Spring Summer Statement Statement Sustain image

Best sports bra. Again.

"THE INNOVATIVE DESIGN REALLY MAKES THIS BRA STAND OUT" - RUNNER'S WORLD

Funksjonelle klær og stilig utstyr for trening til damer

Enten du allerede har treningsrutinene på plass eller ønsker å komme i gang med treningen, har adidas et enormt utvalg for trening til damer som vil løfte treningsopplevelsen til et nytt nivå. Det er ingen tvil om at det hjelper på motivasjonen når garderoben bugner av flotte treningsklær og -sko, og i tillegg til å sørge for at du ser bra ut og føler deg fantastisk, kan det rette treningsutstyret hjelpe deg med å forbedre prestasjonene og knuse det ene målet etter det andre.

Alt du trenger til treningsgarderoben

Uansett hvilke aktiviteter du liker best, har vi utstyret du trenger. Vi har alt fra sports-BH-er, T-skjorter og tights i elastiske, pustende og fukttransporterende materialer, til sko, bager og drikkeflasker. Selv om det aller viktigste med treningsutstyr er funksjonaliteten og kvaliteten, trenger ikke det å bety at stilen må ofres. Vi er eksperter på å kombinere det stilige og det funksjonelle når det kommer til klær og utstyr for trening til damer, slik at du kan se bra ut og være komfortabel samtidig som du yter ditt beste uansett aktivitet og værforhold.

Teknologiene som bringer deg ett steg videre

Fra sokker til løpesko – vi legger ned mye tid og krefter i å utvikle teknologier og forbedre alle produktene våre, fordi vi vet at alle produktene spiller en viktig rolle. Alle sokkene våre er slitesterke og føles behagelige på føttene, og vi har dessuten modeller med vatterte soner, fuktkontrollerende teknologier som AEROREADY og anatomisk Formotion-design for deg som stiller ekstra høye krav til dette viktige leddet mellom føttene og joggeskoene. Med et par joggesko med Cloudfoam-mellomsåle og OrthoLite®-innleggssåle, samt treningstøy med teknologier som fuktabsorberende AEROREADY og Alphaskin for enestående passform, er du klar for selv de tøffeste utfordringene. Alt du trenger nå er en bag for å frakte alle tingene i, en drikkeflaske for å slukke tørsten og et hurtigtørkende håndkle for å tørke bort svetten.