alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fitness og Trening · Bager · Damer

 
[129]
1 / 3
Sideav 3

Supre treningsvesker for kvinner 

Uansett hva du måtte trenge, så har vi produktet du ser etter. En treningsbag eller en sekk skal være komfortabel og stødig på skulderen. Vi har et spennende utvalg av kule og komfortable treningsvesker for kvinner med forskjellige former, størrelser, tekstiler, farger og stiler. Våre mindre vesker og sekker er plassbesparende og rommer de mest essensielle tingene. Mindre vesker og sekker er perfekt for deg som bruker det nærmeste treningssenteret, og som kanskje velger å dusje og bytte klær hjemme. Vi har også mellomstore og større vesker for deg som har behov for litt mer plass. Enten du har behov for en sekk med plass til fotballutstyr, hansker og beskyttelse for MMA eller kickboxing, eller racketen din til squash-timen. Dersom du ofte tar treningsturen etter jobb eller skole, anbefaler vi en sekk eller bag som spesifikt har plass til treningstøy, laptop og viktige eiendeler. 

Funksjonell treningsbag for dame

I vårt utvalg av treningsvesker for kvinner, finner du utallige farger og prints som matcher din personlige stil, enten du trenger en stilren, svart veske som går til alt, eller en iøyenfallende veske som gjør treningsantrekket litt kulere. Veskene og sekkene våre utstyres ofte med Trefoil logoer og 3-Stripes, slik at din aktive livsstil matches med et sportslig uttrykk. Vi har mange funksjonelle treningsvesker for kvinner, med praktiske egenskaper slik som vatterte lommer til laptopen din, eller belagt bunn for at bagen kan brukes til alle sesonger. Vi har også vesker med ventilerte skorom, adskilte lommer til sko, brukt og nytt tøy, og sidelommer til drikkeflasken. De fleste av våre vesker og bager er laget av resirkulerbart polyester. Det vil si at veskene tåler langvarig slitasje, har god varmeevne og tørker fort, samtidig som de er mindre skadelige for miljøet. Enkelte av våre treningsvesker har også kompresjonsstropper, slik at du kan komprimere sekken din dersom du ønsker en mindre veske. Vi har også sekker og vesker med skulderstropper i mesh, som bidrar til ventilasjon der du trenger det mest.