alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Sandaler og flippflopper til dame

 
[66]
1 / 2
Sideav 2

TRE GRUNNER TIL Å BRUKE SANDALER OG FLIPPFLOPPER FRA ADIDAS

adidas adilette har vært standardsandalen ved bassengkanten siden 1970-tallet, og de ikoniske tre stripene på sandaloverdelen er for mange ensbetydende med komfort og stil. Sjekk ut disse tre grunnene til hvorfor du bør omfavne bruk av flippflopper og sandaler.
Postworkout-sandaler
Føttene dine fortjener å ta det med ro når du kommer hjem fra trening. Etter en lang løpetur eller en god økt på treningssenteret har føttene helt andre behov, så ta gjerne med sandaler i bagen, slik at du kan hvile fotputene på den komfortable sålen som er formet etter foten.
Avslappet hverdagsstil
I sommermånedene er det lite som kan sammenlignes med sommerlig bekledning og sandaler som matcher været. Finn dine favoritter blant adidas’ utvalg av sandaler og flippflopper for kvinner, og flett de inn i stilrotasjonen for en avslappet look, uansett hvor du skal. Lag din egen, ukonvensjonelle stil med ikoniske adidas-sandaler, og la sommeren vare litt lenger.
Sol og sommermoro med sandaler
Avslappet bekledning, sommerlige vibber og god stemning er nøkkelord for enhver god situasjon. Med flippflopper eller sandaler fra adidas i sjarmerende pastellfarger eller sommerinspirerte fargenyanser, kan du ta den enda lenger. Ta sandalene med på ferie eller helgetur for prikken over i-en på et sommerlig ferieantrekk.