alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sandaler og flippflopper til dame

 
[193]
ADILETTE SPZL SvartADILETTE SPZL Svart

ADILETTE SPZL

Originals

1 / 5
Sideav 5

Finn de rette vibbene med sandaler til dame

Sommeren er aldri langt unna med de rette sandalene i garderoben. Hos adidas finner du et rikt utvalg av både kjente og nye modeller og kreasjoner, til alle slags anledninger der sandalene har innpass. På stranden, ved bassenget, i garderoben etter trening, eller før du begynner, eller bare på late dager i parken eller i hagen. Adilette er kanskje den mest kjente sandalen fra adidas, og disse slippersene for dame er selvsagt med videre i rekkene med kolleksjoner. Sportsfølelsen er alltid til stede, med enkelte fottøy fulle av moderne teknologi og innovasjon som Boost-såler, Cloudfoam og de støttende overdelene, fra adidas. Sandaler til dame fra adidas har vært med oss i flere tiår allerede, kontinuerlig med nye utviklinger og forbedringer. Trendy mønstre og farger, og de kjente adidas-signaturene er med i kolleksjonene med slippers og sandaler til dame.

Komfort og sporty følelse med slippers til dame, til alle slags dager

Hverdag eller fest, hvile eller trening. Sandalene bør ha sin faste plass både i garderoben din og i treningsbagen. Hos adidas finner du slippers og sandaler til dame som ikke legger fingrene imellom. Her handler det som alltid både om funksjon og stil, trendy utførelse og tekniske innovasjoner. Det er en kombinasjon som settes sammen for at sandalene dine skal være faste følgesvenner, enten du bare skal tilbringe dagen i solen ved et basseng, eller trenger fottøy når du skal skifte etter trening. Finn en fargerik modell og sett den sammen med en sommerkjole, eller bruk dem når du skal henge med venner på filmkveld. Demping i sålen, 3-Stripes og Trefoil er med, og det er din tur til å oppdage gleden med dette enkle, men likevel avanserte, fottøyet. Noen av dem har til og med fått litt bling, blitt kledd opp i fargene til favorittklubben din, eller blitt laget sammen med de beste designerne i verden. Du velger – de gode vibbene følger med på kjøpet.