alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klær

 
[122]
1 / 3
Sideav 3

Finn frem din indre yogi med klær fra adidas

Yoga er en ypperlig treningsmetode for både å redusere stress og bygge styrke. Med yogaklær fra adidas får du plagg med god støtte, samtidig som du kan bevege deg fritt uten hindringer. Klærne strekker seg sammen med kroppen din, takket være myke materialer og smarte snitt. Dermed kan du hente frem din indre yogi. I vår kolleksjon finner du alt du trenger til den neste yogaøkten din. Vi har klær til alle kroppsformer i alle størrelser til menn, damer og barn. Yoga er for absolutt alle, og med utstyr fra adidas er vi sikre på at du kommer til å føle deg vel under hele økten.

Hvilke klær trenger du for å komme i gang med yoga?

Hva slags yogaklær du bør skaffe deg, avhenger av hvor du skal trene og dine personlige preferanser. Dersom du skal trene ute om sommeren, kan det være fordelaktig med kortere shorts eller tights og en lett og ledig t-skjorte eller singlet. Når gradestokken kryper nedover, bør du ha en lengre underdel samt en behagelig langermet trøye eller en genser til å ta utenpå toppen ved behov. Damer bør i tillegg investere i en god sports-BH som gir tilstrekkelig støtte, slik at du får en komfortabel treningsøkt. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike yogaklær i garderoben for å kunne variere etter sesong og behov.

Slå sammen moteløven og yogien i deg

Tidligere var det kanskje sånn at treningsklær var ensfargede, kjedelige og enkle plagg, men i dag er det stadig vanligere å bruke dem som moteplagg. Dagens yogaklær passer like godt til hverdagsbruk som til yogatimen, takket være de behagelige, funksjonelle og moteriktige egenskapene. Miks og match ulike farger og plagg for å få frem ditt personlige uttrykk. Husk også på å skaffe deg annet nyttig utstyr til yogaøkten din, for eksempel yogablokker, yogamatte og et par gode sko.