alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Polstrede sports-BH-er

 
[71]
1 / 2
Sideav 2

Høy støtte for høy intensitet med polstrede sports-BH-er

Er du på utkikk etter en polstret sports-BH, så vet du allerede hvor essensielt det faktisk er for en behagelig og effektiv treningsøkt. Materialer som resirkulert polyester lar deg holde jorda vår og bærekraftighet i fokus, og kombinert med elastan får du maks komfort og bevegelighet, noe du trenger for å kunne yte maks – hver gang. Fukttransporterende AEROREADY og overlag av pustende mesh-materialer forsikrer at du holder deg tørr og selvsikker. Formede skåler og høy støtte gir deg sikkerheten, komforten og selvfølgelig støtten du trenger. Glidelås foran lar deg gå fra hverdag til trening med enkelhet, og justerbare stropper og Alphaskin med adaptiv passform lar deg tilpasse passformen til dine preferanser. For litt lettere støtte kan du gå for polstrede sports-BH-er med uttagbare puter og kompresjonspassform med lett støtte.

Støtte og stil i ett

Med polstrede sports-BH-er fra adidas kan du være sikker på at du får støtten du trenger samtidig som du beholder stilen din. Uansett om du er på utkikk etter en nøytral BH som går til alt i hele treningsgarderoben din – og for så vidt garderoben din ellers – eller en polstret sports-BH i en sprek og leken farge som tilføyer det lille ekstra til treningsantrekket ditt, så kan du finne det her hos adidas. Du finner et stort utvalg av farger, passformer, stiler og varierende grader av støtte, så du kan finne den perfekte polstrede sports-BH-en for deg, din treningsøkt og dine behov. Med de ikoniske, tidløse og klassiske logoene som Trefoil og 3-Stripes kan du alltid trene i stil, og beholde selvsikkerheten du fortjener. Ulike fargekombinasjoner og mønstre lar deg kurere din egen stil med nøyaktighet og selvsikkerhet, så du alltid kan føle deg som ditt beste jeg, og prestere med støtte i stil – uansett aktivitet og intensitetsnivå.