alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogautstyr & Pilates

 
[126]
1 / 3
Sideav 3

Gled din indre yogi med yogautstyr av høy kvalitet

Yoga kan være en fantastisk måte å redusere stress på samtidig som du bygger styrke. Yogautstyr fra adidas er designet for å gi deg den beste støtten, samtidig som du kan bevege deg fritt og uten distraksjoner. Smarte snitt og myke stoffer strekker seg med kroppen din for å få frem yogien i deg. Her finner du omtrent alt du trenger til din neste yogatime, uansett om du trener på senter eller hjemme. Velg fra et bredt utvalg av fargerike tights, stilige og behagelige sports-BH-er, trendy yogabager og mye, mye mer. Her finner du utstyr til både damer, menn og barn, og mye av utstyret kan også brukes til andre typer trening. 

Hva trenger du for å komme i gang med yoga?

Det finnes mye yogautstyr der ute, og det kan være vanskelig å vite hva du trenger for å komme i gang. Når du har skaffet deg en god yogamatte, bør du tenke på hva du skal ha på deg under treningsøkten. I kolleksjonene med yogautstyr fra adidas finner du et bredt utvalg av ulike tights i forskjellige lengder og varianter, i tillegg til løsere shorts for dem som foretrekker det. Velg en myk og behagelig topp som gir kroppen full fleksibilitet, eller en langermet genser dersom du trener utendørs i kjøligere temperaturer. Klær som produseres i naturmaterialer som bomull og ull anbefales, da disse har gode treningsegenskaper og føles behagelige ut mot huden. Videre bør du ha en kloss som er et godt hjelpemiddel for å sitte, stå og støtte seg på. Disse kan legges under ryggen eller brukes til å forlenge kroppen. I tillegg kan et belte hjelpe deg med å tøye, en god vannflaske hjelper deg med å holde deg hydrert gjennom hele økten og en sofistikert yogabag sørger for at du har plass til alt du trenger å ha med deg på treningen.