alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogautstyr

 
[11]

Finn frem din indre yogi med yogautstyr fra adidas

Yoga er som kjent en suveren måte å redusere stress på, samtidig som du bygger styrke på en rolig og kontrollert måte. Yogautstyr er utformet for å gi deg den støtten du trenger, samtidig som du får bevegelsesfrihet til å kunne trene uten distraksjoner. Myke stoffer og smarte snitt følger med kroppen din for å finne frem din indre yogi. I kolleksjonen vår finner du alt du trenger til den neste yogatimen din, uansett om du trener hjemme eller på et senter. I tillegg til gode yogaklær som fargerike tights, behagelige og støttende sports-BHer og pustende topper, finnes det annet ekstrautstyr du også bør vurdere å gå til anskaffelse av.

Få med deg yogamatten din på trening

En yogamatte er uten tvil en av de viktigste elementene å ha med seg på yogatreningen. På de fleste treningssentre kan du låne trenings- og yogamatter, og det kan være en utfordring å få tak i en god matte på et fullt treningssenter. I tillegg foretrekker mange å ha sin egen matte av hygieniske årsaker, da man ofte svetter mye og har bar hud mot matten under en økt. Når du har gått til anskaffelse av en yogamatte, er det viktig at det ikke skal bli en kamp å få den med seg. Da kan det være lurt å velge en slitesterk og fôret bag for å enkelt bære yogamatten med deg. Da er det bare å rulle den sammen. Bagene har praktiske glidelåslommer for nøkler, bankkort og telefon. Dermed har du alt du trenger på ett sted!

Praktiske bærestropper til yogamatten

Dersom du ikke ønsker en egen bag til yogamatten, kan du heller gå for en praktisk bærestropp som lar deg få med deg matten mens hendene dine er frie. Den lette bærestroppen kan justeres til en komfortabel passform på skulderen, mens det enkle løkkedesignet håndterer matter i alle slags størrelser.