alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vannflasker

 
[5]

Hold deg hydrert under treningen med vannflasker fra adidas

Uansett om du er nybegynner eller profesjonell idrettsutøver, er det viktig å holde deg hydrert under hele treningsøkten. Det spiller ingen rolle hvor hardt du trener eller hvor mye du svetter, du må uansett passe på å få i deg tilstrekkelig med væske. Selvsagt må du imidlertid passe på å drikke mer ved harde og svette økter enn ved lettere økter. Uansett hvor mye væske du skal ha med deg på trening, er det praktisk å ha en god vannflaske for hånden. Hos adidas finner du et bredt utvalg av forskjellige sportsvannflasker, og vi er sikre på at du finner noe som faller i smak her hos oss.

Bredt utvalg av forskjellige vannflasker

Ser du etter en BPA-fri vannflaske med enkel og klassisk adidas-look? Sats på kjemikaliefri hydrering og nyt kalde og varme drikker uten bekymringer. Flasken tåler oppvaskmaskin, så du kan enkelt legge den i maskinen når treningen er ferdig. Ønsker du en flaske som holder det varme varmt og det kalde kaldt? Velg en Steel-flaske med en vid, BPA-fri tut som er designet for både bæring og fylling. I tillegg til disse klassiske flaskene, har vi også stilige vannflasker som lar deg vise frem lojaliteten din til favorittfotballaget ditt. Velg for eksempel en vannflaske for fans av det tyske landslaget som kan brukes både på fotballbanen og på treningssenteret. Flasken har en praktisk bred topp, og logoen for det tyske landslaget viser godt hvem du støtter. Vil du heller støtte Spania? Velg en stilig, rød flaske med emblemet til det spanske landslaget.

Hva bør du drikke på trening?

Hva du bør drikke på trening, avhenger i stor grad av aktivitetsnivået ditt. Som regel holder det lenge å ha vann i flaskene. Dersom du skal trene svært hardt eller løpe eller sykle i lang tid, kan det være en god idé å ha med sportsdrikk for ekstra energipåfyll.