alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningshansker

 
[6]

Tøffe treningshansker for aktive mennesker

Du elsker å være aktiv, enten det er å løfte vekter på gymmen eller stå på ski i marka. Uansett hvordan du foretrekker å bevege kroppen og øke pulsen, kan du få bruk for et par gode treningshansker. Det rette utstyret kan øke prestasjonen, ettersom du føler deg mer komfortabel og hendene dine beskyttes. Det finnes for eksempel hansker som forbedrer grepet ditt mens du løfter vekter. Mange synes at det kan bli ubehagelig og vondt å for eksempel ta tunge markløft uten et par gode, beskyttende hansker om hendene. Hvis du enda ikke har prøvd, anbefaler vi at du tester ut for å se hvilken forskjell hansker for vektløfting kan gjøre for nettopp din trening. Dette tilbehøret er utviklet for å fjerne svette og holde deg tørr. De fås uten fingre for at de ikke skal bli for varme. Innsiden er dekket av et materiale som minner om skinn. Det er dette materialet som gjør at du kan lukke hendene dine om vektstangen for å få et sikkert grep, samtidig som huden din er beskyttet.

Hansker for deg som liker å trene utendørs

Vi har selvsagt også gode hansker og votter for deg som liker å være aktiv ute i naturen. Dette tilbehøret passer godt for deg som liker å stå på ski eller snowboard, og de kommer også godt med når du skal gå på fjelltur i kulden. Vi har både tykke og tynne varianter, slik at du enkelt kan justere tilbehøret etter temperaturen. Enkelte modeller fås med praktiske detaljer som refleks, som øker synligheten når du er ute og løper en mørk høstkveld. Vi har dessuten vanter med mykt fleecefôr eller lignende materialer som holder fingrene dine gode og varme, selv når det er minusgrader ute. Mange av disse fås i friske farger og et stilfullt design, slik at du bruke dem på fritiden eller når du skal på jobb.