alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hansker

 
[41]
PRED GL LGE BlåPRED GL LGE Blå

PRED GL LGE

Fotball

Hansker FlerfargetHansker Flerfarget

Hansker

Originals

COPA GL LGE HvitCOPA GL LGE Hvit

COPA GL LGE

Fotball

COPA GL CLB J HvitCOPA GL CLB J Hvit

COPA GL CLB J

Fotball

Ta vare på hendene dine med gode hansker fra adidas

Hendene våre er uten tvil en av de kroppsdelene vi bruker mest og oftest, og de fortjener at vi tar godt vare på dem. Først og fremst bør du sørge for at de er godt beskyttet mot vind og kulde, men også mot slitasje og friksjon som kan oppstå under trening. Hos adidas finner du en rekke ulike hansker til forskjellige anledninger, og vi er sikre på at du finner akkurat det du er på jakt etter her hos oss.

Stilige og komfortable hansker til alle anledninger

Vi har alt du trenger for å beskytte hendene dine, slik at du er klar for en hard treningsøkt eller en ordentlig norsk vinter. Her finner du for eksempel lette stretch-hansker som er perfekte for kjølige dager på trening med ledende fingertupper som gjør at du kan bruke telefonen i pausene. I tillegg finner du hansker som omslutter håndleddene, slik at du har god kontroll. Kompresjonsåpningen gir en naturlig passform uten stropper, mens de gripesikre kontrollelementene gir deg et særdeles godt grep. Vi anbefaler å ha et utvalg av forskjellige modeller, slik at du er klar for ulike treninger og temperaturer. Om høsten ønsker du kanskje et par tynne hansker, mens det på de kaldeste vinterdagene kreves mer polstring.

Forleng levetiden til hanskene dine

Når du kjøper kvalitetsutstyr fra adidas, kan du være trygg på at du har gode plagg og utstyr i lang tid fremover. Imidlertid må du gjøre en liten egeninnsats for å forlenge levetiden til hanskene dine. Følg vaskeinstruksjonene nøye, og pass spesielt godt på om det står at de bør vaskes for hånd. Da må du for all del unngå vaskemaskin. Disse hanskene skal heller ikke tørkes over varme, og skummet bør fuktes med lunkent vann før bruk.