alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Løyper

 
[214]
1 / 5
Sideav 5

Gode sko for løping i løyper

Løping er en av de reneste og mest populære formene som trening som finnes. Løping er tilgjengelig for de aller fleste, og det er en fantastisk form for mosjon. Uansett om du foretrekker å løpe inne, i skogen eller i løyper, har vi i adidas alt du trenger til en vellykket løpetur. Noe av det viktigste du må skaffe deg er selvsagt et par gode løpesko. Det er tross alt føttene som skal bære deg gjennom løpeturen – og gjennom resten av livet. Derfor er det viktig å ta godt vare på dem ved å ha sko som er tilpasset føttene. Velg og vrak blant ulike modeller, passformer, farger og størrelser her hos oss for å finne de som passer best for deg.

Utfordre deg selv i løypene

Med løpesko fra adidas kan du virkelig ta løping i løyper til et nytt nivå. Utfordre deg selv og prøv å slå personlige rekorder, mens komfort og teknikk er i behold. Når du skal velge deg løpesko, bør du først og fremst tenke over hvor du skal løpe. Teknisk terreng krever for eksempel mer robuste såler enn du trenger dersom du skal løpe på flate og jevne underlag. Uansett hva slags sko du velger, så kan du være sikker på å få sko som gir optimal støtte og komfort fra adidas.

Slik vasker du skoene

Det er ingen hemmelighet at sko man bruker ute lett kan bli skitne. Det er viktig å fjerne smuss og skitt relativt raskt, slik at skoene holder seg fine og i god stand i lang tid. Imidlertid bør du vente til skoene er tørre før du rengjør dem for da er det lettere å børste bort skitten. Husk å impregnere dem før bruk og regelmessig – gjerne hver 7. til 14. dag – avhengig av hvor ofte du bruker dem. Skoene bør være rene når du impregnerer dem, ellers trekkes bare skitten lenger inn i skoene, så impregner dem etter vask.