alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpeshorts for dame

 
[42]

Hos adidas finner du det perfekte utvalget av løpeshorts for dame

Du kan aldri få for mange løpeshortser i garderoben. Frisk opp garderoben denne sesongen – hos adidas finner du løpeshorts for dame i et stort utvalg stiler og design. Uansett hva preferansene dine er, kan vi nesten garantere at du vil finne noen modeller som vil passe perfekt inn i garderoben din. Med de rette shortsene vil du være ustoppelig når du skimter målstreken i det fjerne og setter inn det ekstra giret.

Den perfekte shortsen for deg og dine løpemål

Enten du liker ekstra korte og luftige shortser eller foretrekker lengre og mer støttende varianter med Alphaskin-teknologi, har vi noe for alle kropper og preferanser. Lette og komfortable materialer med blant annet AEROREADY- og HEAT.RDY-teknologi absorberer fuktigheten og regulerer kroppstemperaturen slik at du holder deg tørr og sval når svetten renner. Dette sikrer en frisk følelse mil eller mil, selv når gradestokken kryper opp mot tredvetallet. Dersom du er bekymret for vond lukt i klærne, kan du velge en shorts med lukthemmende Polygiene®-teknologi for ekstra betryggelse. Flere av de videre shortsene kommer med innebygget tights for ekstra støtte og god dekkevne, og andre praktiske detaljer i utvalget av løpeshorts for dame inkluderer sikre glidelåslommer for verdisakene, elastisk liv med strammesnor og refleksdetaljer som sørger for at du blir sett i mørket. Alle shortsene har selvfølgelig også utmerket bevegelsesfrihet, slik at du kan jage målene dine helt uhindret.

Gi alt med stilen på topp

Selv om det aller viktigste med en løpeshorts er komforten og funksjonaliteten, betyr ikke det at du må ofre stilen. Fra enkle og ensfargede modeller med diskret merking til dristige trykk og spreke farger – det er ingen grunn til at treningsgarderoben ikke kan gjenspeile din helt unike stil og personlighet. Visste du forresten at flere av shortsene våre er laget med resirkulert polyester? Dette sparer ressurser og reduserer utslipp, noe som betyr at du kan velge miljøvennlig mote.