alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Jakker til dame

 
[505]
Pris
kr290 - kr6 450
2906450

Black Friday. Up to 50% off.

New styles on sale
Marimekko Down Puffer Vest SvartMarimekko Down Puffer Vest Svart

Marimekko Down Puffer Vest

Damer Originals

Marimekko Short Puffer Jakke SvartMarimekko Short Puffer Jakke Svart

Marimekko Short Puffer Jakke

Damer Originals

Fashion Down Puffer Jakke SvartFashion Down Puffer Jakke Svart

Fashion Down Puffer Jakke

Damer Originals

Short Jakke SvartShort Jakke Svart

Short Jakke

Damer Originals

1 / 11
Sideav 11

Klassiske jakker til dame for alle årstider

Det er mye som er viktig å tenke over når du skal skaffe deg en jakke. Tekniske behov, aktivitet og vær er viktige faktorer for hvilken jakke du bør ta på deg når du skal ut døren. Hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike jakker til dame i alle størrelser, farger og fasonger, uansett hva du slags aktiviteter du driver med.

Jakker til damer som er aktive

Dersom du skal på løpetur, på fotballtrening eller ut å sykle, så er det viktig å ha en jakke som passer for aktivitetsnivået ditt. Treningsjakker bør beskytte mot vind, samtidig som de skal være lette, gi god bevegelsesfrihet og ha gode pusteegenskaper. Se etter modeller med materialer som både puster og er vind- og vannbestandige. Med justerbare hetter og ekstra lommer er du ekstra godt rustet ved værforandringer. Du har mulighet til å fokusere på resultater og utfordre deg selv til å gå utenfor komfortsonen, så sant du har en god jakke på deg.

Damejakke til fritidsbruk

Alle jakker til dame fra adidas kan også helt fint brukes på fritiden, takket være sitt moteriktige design. Uansett om du er ute etter en klassisk damejakke med 3-Stripes eller en feminin silhuett med et minimalistisk design, så har du et stort utvalg av ulike jakker å velge mellom. En god løpejakke er et must på joggeturen, mens en varm dunjakke er et must på kalde vinterdager. Mesh-ventilering på overkroppen eller på sidelommene forbedrer måten klærne puster på, mens refleksdetaljer forbedrer synligheten. En opphøyd krage gir dessuten ekstra dekning på vindfulle dager. Dersom du ser etter sommerjakker med egenskaper som transporterer fukt og svette bort fra huden, bør du se etter modeller med teknologi som sørger for dette. Er du imidlertid ute etter en vinterjakke for varme og værbeskyttelse, bør du heller se etter isolerende og varmende teknologier. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike jakker i garderoben, slik at du har noe å ha på deg uansett sesong og vær.