alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Jakker til dame

 
[456]
Treningsjakke SvartTreningsjakke Svart

Treningsjakke

Originals

Terrex CT Xploric RAIN.RDY Jakke
Terrex CT MYSHELTER RAIN.RDY Jakke
Essentials Dunvest
Terrex CT MYSHELTER RAIN.RDY Jakke
Essentials RAIN.RDY Jakke (store størrelser)
Terrex MYSHELTER GORE-TEX Regnjakke
Terrex Multi RAIN.RDY Primegreen Two-Layer Regnjakke
MMK T Rain.Rdy
adidas by Stella McCartney Connectivity Parkas
Utilitas Hooded Parkas
Essentials Insulated Hooded Jakke (store størrelser)
Traveer RAIN.RDY Parkas
Utilitas Hooded Parkas
Terrex Agravic 2.5 Layer Regnjakke
Terrex Utilitas Regnjakke
Terrex Utilitas Regnjakke
Utilitas Hooded Parkas
Utilitas Hooded Parkas
Traveer RAIN.RDY Parkas
Terrex CT MYSHELTER RAIN.RDY Jakke
Hooded Premium Slim Jakke
Marimekko Run Icons 3-Stripes Hooded Running Vindjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsjakke
Primeblue SST Treningsjakke
Marimekko Run Icons 3-Stripes Hooded Running Vindjakke
Terrex Trail Running Vest
Own the Run Hooded Running Vindjakke
Primeblue SST Treningsoverdel (store størrelser)
Adicolor Classics Lock-Up Treningsoverdel
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsoverdel (store størrelser)
adidas x Karlie Kloss Bomber Jakke
Back to Sport WIND.RDY Anorakk
Skateboarding Firebird Treningsjakke (unisex)
adidas by Stella McCartney Half-Zip Mid-Length Jakke
Primeblue SST Treningsjakke
Terrex Trail Running Printed Vindjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsjakke
Adizero Running Jakke
Tiro Essentials jakke
adidas by Stella McCartney Sportswear Half Zip Jakke
adidas by Stella McCartney TruePurpose Training Midlayer
Blazer
Adicolor Neuclassics Treningsjakke
1 / 10
Sideav 10

Klassiske jakker til dame for alle årstider

Det er mye som er viktig å tenke over når du skal skaffe deg en jakke. Tekniske behov, aktivitet og vær er viktige faktorer for hvilken jakke du bør ta på deg når du skal ut døren. Hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike jakker til dame i alle størrelser, farger og fasonger, uansett hva du slags aktiviteter du driver med.

Jakker til damer som er aktive

Dersom du skal på løpetur, på fotballtrening eller ut å sykle, så er det viktig å ha en jakke som passer for aktivitetsnivået ditt. Treningsjakker bør beskytte mot vind, samtidig som de skal være lette, gi god bevegelsesfrihet og ha gode pusteegenskaper. Se etter modeller med materialer som både puster og er vind- og vannbestandige. Med justerbare hetter og ekstra lommer er du ekstra godt rustet ved værforandringer. Du har mulighet til å fokusere på resultater og utfordre deg selv til å gå utenfor komfortsonen, så sant du har en god jakke på deg.

Damejakke til fritidsbruk

Alle jakker til dame fra adidas kan også helt fint brukes på fritiden, takket være sitt moteriktige design. Uansett om du er ute etter en klassisk damejakke med 3-Stripes eller en feminin silhuett med et minimalistisk design, så har du et stort utvalg av ulike jakker å velge mellom. En god løpejakke er et must på joggeturen, mens en varm dunjakke er et must på kalde vinterdager. Mesh-ventilering på overkroppen eller på sidelommene forbedrer måten klærne puster på, mens refleksdetaljer forbedrer synligheten. En opphøyd krage gir dessuten ekstra dekning på vindfulle dager. Dersom du ser etter sommerjakker med egenskaper som transporterer fukt og svette bort fra huden, bør du se etter modeller med teknologi som sørger for dette. Er du imidlertid ute etter en vinterjakke for varme og værbeskyttelse, bør du heller se etter isolerende og varmende teknologier. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike jakker i garderoben, slik at du har noe å ha på deg uansett sesong og vær.