alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker til dame

 
[390]
Y-3 Puffer Jakke SvartY-3 Puffer Jakke Svart

Y-3 Puffer Jakke

Y-3

Y-3 Wool Jakke SvartY-3 Wool Jakke Svart

Y-3 Wool Jakke

Y-3

LETTERMAN JKT SvartLETTERMAN JKT Svart

LETTERMAN JKT

Y-3

1 / 9
Sideav 9

Klassiske jakker til dame for alle årstider

Det er mye som er viktig å tenke over når du skal skaffe deg en jakke. Tekniske behov, aktivitet og vær er viktige faktorer for hvilken jakke du bør ta på deg når du skal ut døren. Hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike jakker til dame i alle størrelser, farger og fasonger, uansett hva du slags aktiviteter du driver med.

Jakker til damer som er aktive

Dersom du skal på løpetur, på fotballtrening eller ut å sykle, så er det viktig å ha en jakke som passer for aktivitetsnivået ditt. Treningsjakker bør beskytte mot vind, samtidig som de skal være lette, gi god bevegelsesfrihet og ha gode pusteegenskaper. Se etter modeller med materialer som både puster og er vind- og vannbestandige. Med justerbare hetter og ekstra lommer er du ekstra godt rustet ved værforandringer. Du har mulighet til å fokusere på resultater og utfordre deg selv til å gå utenfor komfortsonen, så sant du har en god jakke på deg.

Damejakke til fritidsbruk

Alle jakker til dame fra adidas kan også helt fint brukes på fritiden, takket være sitt moteriktige design. Uansett om du er ute etter en klassisk damejakke med 3-Stripes eller en feminin silhuett med et minimalistisk design, så har du et stort utvalg av ulike jakker å velge mellom. En god løpejakke er et must på joggeturen, mens en varm dunjakke er et must på kalde vinterdager. Mesh-ventilering på overkroppen eller på sidelommene forbedrer måten klærne puster på, mens refleksdetaljer forbedrer synligheten. En opphøyd krage gir dessuten ekstra dekning på vindfulle dager. Dersom du ser etter sommerjakker med egenskaper som transporterer fukt og svette bort fra huden, bør du se etter modeller med teknologi som sørger for dette. Er du imidlertid ute etter en vinterjakke for varme og værbeskyttelse, bør du heller se etter isolerende og varmende teknologier. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike jakker i garderoben, slik at du har noe å ha på deg uansett sesong og vær.