adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Bukse dame

 
[213]
1 / 5
Sideav 5

DAMEBUKSER FRA ADIDAS

De tre stripene langs yttersiden av treningsbuksen. De sorte knappene langs den hvite tekstillinjen som kan kneppes helt opp. Du vet hva vi prater om. Buksene fra adidas har blitt ikoniske. adidas har et stort utvalg av bukser for damer i mange farger og fargekombinasjoner, stilige trykk og design samt retroinspirerte nyutgivelser av 90-tallsfavoritter som Snap-buksene. Her er et utvalg av adidas’ bukser for damer:

  • Essentials 3-Stripes: Disse klassiske joggebuksene til dame har adidas’ ikoniske tre striper nedover langs bena. Buksene er laget i 70 % bomull og 30 % resirkulert polyester-fleece for økt komfort og klassisk adidas-stil.
  • Barricade – adidas by Stella McCartney: Delikate rysjer og bisedetaljer følger disse tennisbuksene til dame i hvitt, som er laget i 100 % resirkulert polyester. Buksene kommer i et lett materiale, og har en komfortabel passform midt mellom løs og tettsittende. Sidelommene har til og med plass til tennisballer!
  • Track Pants i fløyel: Møt hverdagen i myke fløyelsbukser med vide bein i seilerstil og trendy grønt fra adidas. Slike bukser for damer fra adidas Originals-arkivet er feminine i uttrykket, og passer like godt til trening som til avslapning.
  • Climacool: Den pustende teknologien i Climacool-buksene holder deg ventilert og tørr under trening og uteaktiviteter. Buksene har dessuten mesh-innfellinger på innsiden, som reduserer friksjon og sikrer enda bedre komfort.
  • Adibreak: Disse Originals-buksene skrur tiden tilbake til 1990-tallet med den ikoniske breakaway-/snap-stilen med knapper hele veien langs beinet. Buksene er laget i trikot i resirkulert polyester – og har den ultimate retrostilen med en passform som er verken tettsittende eller løs.
  • Coeeze: Varm komfort og romslig passform er nøkkelord for Coeeze-buksene – koselige bukser for damer i fleece av 77 % økologisk bomull og 23 % resirkulert polyester. Du kan velge mellom svart, gråmelert og rød – alt etter humør, men alltid med ypperste komfort!
Relaterte produkter

Sjekk ut det brede utvalget av Bukser på adidas.no