alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bukser til damer

 
[520]
1 / 11
Sideav 11

Damebukser fra adidas

Vi trenger neppe å påpeke hvor viktig det er med gode damebukser – men du har utvilsomt kommet til riktig sted, dersom du trenger å oppgradere garderoben. Bukser til damer fra adidas fås i mange ulike stiler og med ulike egenskaper, alt etter hva du er på jakt etter. Joggebukser i deilig, mykt stoff passer ypperlig til komfortabel hverdagsbruk, mens høytytende treningsbukser passer for deg som vil prestere best mulig. Turbukser er derimot det ultimate valget for deg som elsker å komme deg ut i skog og mark, samt deg som ønsker å bestige høye fjell. Buksene er elastiske, slitesterke og fleksible. Buksene fås i normale, små og store størrelser, og vi har også et godt utvalg til deg som trenger kort eller lang beinlengde. Vi anbefaler at du har flere i garderoben som du kan variere mellom, alt etter hva som står på dagsplanen.

Damebukser fra adidas er topp til trening og hverdags

Takket være avansert teknologi og et stort fokus på mote, kan våre bukser til damer brukes til de fleste anledninger. Treningsbuksene lages i pustende og fukttransporterende materialer som raskt fjerner fukt og svette, slik at du ikke blir for klam og ukomfortabel. Fritidsbukser lages med en behagelig passform og et stort fokus på en lekker stil, slik at du enkelt kan style dem opp når du vil heve motenotene til nye høyder. Enkelte modeller er skapt for å gjøre gaten om til en catwalk, og disse passer ypperlig til deg med en sporty, men trendy stil. Bruk for eksempel en retro 90-talls damebukse med crop top, store øreringer, chunky sneakers og en beanie lue for å virkelig fange oppmerksomhet og fremheve den urbane, autentiske stilen din. Vi har klærne, og du har stilen som virkelig gir dem personlighet.

De tre stripene langs yttersiden av treningsbuksen. De sorte knappene langs den hvite tekstillinjen som kan kneppes opp så langt du vil. Du vet hva vi prater om. Buksene fra adidas har blitt ikoniske. Uansett om du er ute etter retroinspirerte adidas Originals-bukser med klare hint til 90-tallet, eller mer nøytrale, treningseffektive treningsbukser, finner du utvilsomt en rekke damebukser som passer deg og din stil – bare ta en titt i nettbutikken!

Dette bør du se etter når du velger damebukser fra adidas

adidas har et stort utvalg damebukser i alle fasonger, farger og typer – fra tettsittende tights til løse, 90-tallsinspirerte joggebukser og stilige mellomløsninger med ny teknologi, fra svettetransporterende Climalite-materialer til Climacool og Climaheat som sikrer at du holder deg henholdsvis kald og varm under aktivitet og trening. Det kan være nyttig å lete med utgangspunkt i en eller flere av følgende faktorer: passform, teknologi eller egenskaper, stil og ønskede materialer. Slik finner du din nye favoritt blant damebuksene fra adidas!

Når det gjelder materialer, finner du alt fra økologisk bomull til komfortabel jersey og polyester til stilig sateng. Som del av adidas’ forsøk på å finne mer bærekraftige måter å håndtere klesproduksjon på, finner du også damebukser i resirkulerte materialer – spesielt resirkulert polyester – for å spare miljøet der det er mulig. Se gjerne også etter adidas’ samarbeid med anerkjente designere, blant annet Ji Won Choi og Stella McCartney, samt damebukser fra klassiske adidas-kolleksjoner, som adidas Originals, som du ofte finner med ikoniske elementer som 3-Stripes langs benlengden og Trefoil-logoen i ulike størrelser. Eller hva sier du til 90-tallsfavoritten med knapper langs benet? Mulighetene er mange!