alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dame Hettegensere

 
[128]
1 / 3
Sideav 3

HVILKEN HETTEGENSER PASSER BEST FOR DEG?

Når det kommer til hettegensere, er det mer enn bare komfort å tenke på. Hettegensere kan erstatte lette jakker og være et ekstra lag i kalde temperaturer – og er en naturlig del av en avslappet, urban garderobe. Velg blant de mest populære trendene innen hettegensere for damer – fra stilige gensermodeller som gjør gaten til en catwalk, til klær med treningseffektive materialer.

Hettegensere til trening

De kalde månedene er ingen utfordring når du kan løpe i en varm hettegenser som er designet for å tåle været. Se etter hettegensere med glidelås og climatelite®, som transporterer svetten fra huden så du holder deg tørr under treningen. Hvis du ofte blir kald på hendene, kan du velge enn hettegenser med tommelhull så du dekkes mer mens du beveger deg.

Postyoga-hoodie

La den rolige atmosfæren fra yogatimen gli over i stilen din med en hettegenser tilpasset den gode følelsen du har etter en yogasekvens. De koselige og komfortable hettegenserne tilbyr et ekstra lag med varme etter trening, og du må gjerne kjøpe en størrelse større enn du vanligvis ville gjort. Disse hettegenserne er vanligvis laget i en kombinasjon av myk bomull og fransk frotté, så du får de gode egenskapene fra materialet tett på huden gjennom dagen.

Street og sport i kombinasjon

En slimfit pullover i spreke farger, mønstre og street-inspirerte grafiske design ser stilig ut i kombinasjon med trange jeans og favorittskoene dine fra adidas. På kalde dager kan du legge på et ekstra lag i form av en losjakke eller en søt blazer i feminint kutt. Hvis det er for varmt, kan du få stilpoeng med å ta på hettegenser i lang stil og ribbet erme eller trekvarts-ermer.

Hettegensere som viser laglojalitet

MLS-tilhenger? Vis stolthet for laget ditt med en myk laghoodie, som passer like godt på kamp som til hverdags. Disse hettegenserne har flatterende og feminin slimfit og holder godt på varmen når været er i det kjøligste laget.

Relaterte produkter

Du kan ikke finne det du leter etter? adidas har et bredt utvalg av gensere og Hettegensere - inkludert: