adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas Genser dame

 
[138]
1 / 3
Sideav 3

DAMEGENSERE FRA ADIDAS

Hva er vel bedre enn å tre på seg en myk og stilig collegegenser på en søndag morgen eller etter en lang treningsøkt? Eller kanskje mellom øvelser på treningssenteret, så du kan holde deg varm mens musklene jobber? Med gensere til dame fra adidas er du sikret en avslappet stil – uansett om det er Leg Day midt i uken eller søndag formiddag.

Du finner gensere til hverdagsbruk så vel som spesifikke treningsformer til dame fra adidas. De store nyvinningene finner du blant Originals- og adidas by Stella McCartney-utvalget, som består av henholdsvis retroinspirerte 90-tallsplagg og mer sofistikerte treningsklær. Se også etter Z.N.E-produktene, som er spesialdesignet for idrettsutøvere til bruk før de må i kampmodus og mellom konkurranser.

Dette bør du se etter når du velger damegenser:

Trefoil-logoen eller 3-Stripes
De klassiske tre stripene og Trefoil-logoen er umiddelbart gjenkjennelige, og er med på å sikre en avslappet stil – uansett hvor du er. Du finner en rekke modeller til dame med logoen i større eller mindre utgave, eller trendy pullovere med trefoilen integrert i materialet for et diskret og minimalistisk uttrykk.
Varmelag og værbeskyttelse
Uansett om du trenger en genser til trening eller hverdags, er det alltid nyttig med et varmelag. Ved vanlig hverdagsbruk kan det være nok med trøyer i bomull eller et varmende fleece-lag, men for løping og uteaktiviteter er for eksempel Polartec® Alpha-vattering et utmerket valg. Materialet puster samtidig som det sikrer lett varme og isolering selv når det er vått. Se også gjerne etter vindresistente skall og vannavstøtende belegg (DWR).
Fukttransportering og pustende egenskaper
Når du velger damegensere og overdeler til trening, er det nyttig å se etter teknologi som kan bidra til økt komfort og bedre ytelse. Polartec® Power Grid™ er en slik teknologisk nyvinning, som transporterer bort svette og fukt under treningen og gir deg en bedre treningsopplevelse.
Relaterte produkter

Du kan ikke finne det du leter etter? adidas har et bredt utvalg av gensere og Hettegensere - inkludert: