alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sweatshirt og gensere for damer

 
[200]
Y-3 Knit Cardigan SvartY-3 Knit Cardigan Svart

Y-3 Knit Cardigan

Y-3

1 / 5
Sideav 5

Gensere for damer som er klassiske, tidløse og stilige

Gensere er et av de mest populære basisplaggene som finnes, og de aller fleste har et bredt utvalg av forskjellige varianter i garderoben. Hos adidas har vi en rekke stilige gensere for damer som passer til de fleste anledninger. Velg en genser i en iøynefallende farge for å skille deg litt ut eller gå for en nøytral variant som er enkel å style. Eller kanskje flere varianter av hver?

Gensere til all slags bruk

Løse eller ettersittende, korte eller lange, lyse eller mørke – vi har alt du trenger av gensere. Velg for eksempel en 90-tallsinspirert genser i collegestoff med neondetaljer som tilfører fargekontrast. Med en avslappet passform, trekvart ermer og ribbestrikket struktur får du en kul og retro look. Dersom du ønsker å skille deg litt ut, kan du velge en genser med en stor logo for å vise frem adidas-stoltheten din. Trenger du en genser til trening? Velg en behagelig løpegenser med løs form for komfortabel lagdeling. Denne er perfekt for å løpe ute, og den stenger vind og regn ute samtidig som den har pustende egenskaper.

Ta vare på genserne dine

Uansett hva slags gensere for damer du skaffer deg, kan du være sikker på at du får plagg av høy kvalitet fra adidas. Dette innebærer først og fremst at du vasker plaggene på skånsomme programmer etter vaskeinstruksjonene og vasker klærne med mildt vaskemiddel. Videre bør du vrenge plaggene før vask og stryking, samt unngå å stryke emblemer og print. Mange av plaggene kan tørketromles på lav varme, men vi anbefaler imidlertid å lufttørke klærne for å spare dem for unødig slitasje. Sist, men ikke minst, må du huske å alltid vaske klærne dine med lignende farger for å unngå misfarging. Med disse enkle tipsene vil du sørge for at klærne dine holder seg fine i lang tid fremover.