alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tights til dame

 
[328]
1 / 7
Sideav 7

Slitesterke og elegante leggings til damer

Vi har et stort utvalg av komfortable løpetights til damer som verdsetter riktig passform og aktiv bruk. Våre løpetightser er designet for å kunne benyttes overalt, enten man er på vei til trening, ute på tur eller nyter en velfortjent pust i bakken hjemme. Vi tilbyr egne løpe-tights som er spesiallaget for å brukes til løping og som gir den riktige støtten til kroppen under hard trening. Videre har vi leggings til dame som er beregnet på økter i treningsstudio, og for å støtte kroppen ved løfting av vekter eller andre øvelser. Her finnes også praktiske løsninger som lommer for nøkler eller mobil samt snøring i livet for å sikre optimal passform. Uformelle og anvendelige er stikkordene her. Videre er de laget i slitesterke, tekniske materialer slik som mesh for å skape pustende plagg.

Derfor bør du bruke tights

Enten du er på utkikk etter et par med tights til bruk ute i byen eller i skogen så er det viktig at tightsen sitter riktig og former seg etter din kropp. Alle våre ulike typer leggings og løpetights til dame er utformet for å skape en best mulig balanse mellom bevegelsesfrihet og støtte under aktivitet. Det er også viktig at materialet puster og kjennes lett på kroppen noe vi tilbyr gjennom fokus på kvalitetsmaterialer og innovativt design. Et eksempel på dette er bruken av mesh-innlegg. En tights av høy kvalitet kjennetegnes av stor bevegelsesfrihet, støtte til kroppen ved belastning og slitesterke materialer som tåler alle mulige utfordringer. Vi kan tilby et hav av ulike kombinasjoner og spennende fargevalg slik at du kan finne fram til et design som reflekterer din personlighet mest mulig. Enten du bare er på utkikk etter en tights til hjemmebruk, treningsturer på grusstien eller i yogastudiet vil du finne en tights som passer akkurat dine behov.