alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Tights til dame

 
[204]
1 / 5
Sideav 5

LEGGINGS OG TIGHTS FOR DAMER

Den følelsen når man har så lyst på et plagg at man føler at man trenger det, er kjent for de fleste. Plagget fullfører garderoben og gjør treningen bedre – så behovet er der, ikke sant? Design, komfort og treningseffektivitet er viktige elementer for treningstights for damer, og adidas tilbyr det beste – så du kan gjøre ditt beste uansett aktivitet.

Teknisk, komfortabel og stilig – adidas har alt du trenger, og litt til. Uansett om du trener på senter, skal på yoga, spinning eller kanskje en løpetur, har du godt av treningsklær som transporterer svetten fra huden og gir full bevegelsesfrihet.

Få maksimalt ut av treningen, og se stilig ut samtidig. Velg blant et stort utvalg tights og leggings for å ta treningen til nye høyder med sportsklær på elitenivå. Uansett om du er ute etter korte eller lange tights, eller leggings med trekvarts lengde, kan du forvente motebevisst, full funksjonalitet.

Sportstights for damer
Vekter, HIIT eller løping – det er viktig å være komfortabel der du er. Det starter gjerne med klærne du har på deg. Med techfit-tights og utstyr med elitebaselag kan du fortsette lenger og vise styrke gjennom hele økten.
Sportsleggings
Stil og funksjonelle elementer møtes i den siste kolleksjonen av sportsleggings, som er akkurat det du trenger for en elitebasert treningsgarderobe. Med svettetransporterende stoff av høy kvalitet kan du trene komfortabelt og fritt både lengre og bedre.
Tights fra adidas by Stella McCartney
Wow-faktor og treningseffektivitet – tightsene fra adidas by Stella McCartney er perfekte eksempler på eliteklær og innovativt design. Tightsene er lekne, fargerike og flatterende, og utgjør gode produkter for treningsestetikken.
Tights for damer av premium kvalitet
Ta treningsøkten til nye høyder med designerelementer fra adidas by Stella McCartney, Techfit og annet teknisk utstyr som treningsdresser og overdeler.