alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpetights til dame

 
[35]

LØPETIGHTS FOR DAMER

Løping er blant de mest tilgjengelige, frigjørende og tilfredsstillende formene for trening. Du kommer langt med et par gode løpesko og løpevilje, men det øvrige løpeutstyret har også mye å si for prestasjonen din. Uansett om du skal sprinte korte distanser eller trene til 5-kilometer eller maraton, får du mest ut av løpeturen i gode løpetights eller sportsleggings for damer. Du finner løpetights fra adidas i både lange, korte og mellomlange utgaver, og løpetightsene er designet med stoff som jobber aktivt med kroppen din så du får støtte der du trenger det, og slik at du kan utnytte potensialet ditt best mulig.

Slik velger du løpetights for damer

Hold treningsformen oppe med løpetights for damer fra adidas. Valg av riktige løpetights er først og fremst avhengig av årstid, temperatur og lengde på løpeturen. Lange leggings gir god dekning, og med climaheat™ eller PrimaLoft® holder du deg varm. Leggings med 3/4-lengde og korte tights gir derimot eksponering for frisk luft, og med climachill™ eller climacool® unngår du overoppheting. En rekke utgaver har dessuten climalite®-stoff som transporterer fukt og svette bort fra huden. adidas har teknologien og designet – valget er ditt. Bare søk etter løpetights til dame eller løpeleggings til dame for å finne det perfekte paret.

Lange leggings

Uansett hvor – uansett lengde på løpeturen; løpetights i full lengde dekker hele beina og beskytter mot elementene. Lange Techfit-tights øker utholdenheten ved å fokusere muskelenergien gjennom kompresjonspassform. Lange Response-tights med stretch er perfekte for morgenturer, da climalite-stoffet holder deg komfortabel og tørr mens kroppen varmes opp. De svettebestandige lommene holder dessuten nøklene og pengene dine trygge under turen også. Sømløse tights med climaheat-isolering er ideelle valg for trening i kaldt vær – og har en flatterende passform med lengre design og stretch i livet. Velg leggings for damer med grafisk print-design over hele plagget hvis du ønsker lekne tilskudd til treningsgarderoben som lyser opp både din og andres dag. Klassiske svarte tights går heller aldri av moten.

Tights med 7/8-lengde

Tights med 7/8-lengde er noe kortere enn vanlige løpetights for damer og gir nesten full dekning – men med åpning for frisk luft ved anklene. Tightsene med PrimaLoft-isolering holder deg varm uten overoppheting på kalde vinterdager.

Tights med 3/4-lengde

En god løpetur starter med komfort og selvtillit. Kom deg gjennom enhver løpetur og treningsøkt med tights for økt ytelse i 3/4-lengde, som gir støtte hvor det trengs og samtidig nedkjøling på den nedre delen av benet. Techfit-tights med kompresjonspassform sitter tett på musklene for økt stamina og støtte, mens Supernova-tights med climalite-teknologi transporterer svetten bort fra huden. Når du har behov for ekstra nedkjøling, er leggings med 3/4-lengde og climachill™, som transporterer varmen bort fra kroppen, det du trenger. Tights med fulldekkende, opake materialer er designet for bruk på treningssenter, så du kan bevege deg fritt mellom øvelser med selvtillit. Leggings og tights med high-waist-utforming og flatterende design støtter og former kroppen når du trenger det.

Korte tights

Når sommerdagene nærmer seg og lufta blir varmere, har du godt av korte løpetights for full eksponering av bena mot friskluft, samtidig som kroppen og de øvre musklene støttes gjennom økten. Korte løpetights for damer fra adidas ventileres med climacool®, så du holder deg nedkjølt, tørr og komfortabel. Den justerbare snøringen i livet gir sikker passform og føles flott, mens de tildekte, svettebestandige lommene gjør det enkelt å ta med de viktigste verdisakene på tur.