alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpeklær til herre

 
[156]
1 / 4
Sideav 4

LØPEKLÆR FOR HERRE

Vi er skapt for å bevege oss. For å holde oss sunnest mulig, må vi være i bevegelse, få pulsen opp og svette med jevne mellomrom. Kan du tenke deg noen bedre grunner til å komme i gang med løpingen? Uansett om det er som del av et maratonprogram eller nybegynnertrening, har adidas alt du trenger av utstyr og klær til løping. Uansett årstid, tid på døgnet og vær – vi har det du trenger. adidas’ kolleksjoner av løpeklær for herre er designet for alle årstider, fra vannbestandig og varmt til ventilerende og nedkjølende. Utvalget inkluderer:
  • Sweatshirts for herre
  • Løpeshorts for herre
  • T-skjorter for herre
  • Jakker for herre
  • Hettegensere for herre
  • Løpetights for herre

Slik velger du riktige løpeklær for herre

Når det er varmt og sommerlig i været trenger du riktige løpeklær for å holde deg fresh og ventilert gjennom dagen. Løpeskjorter, tights og shorts med climachill™ og climalite® svarer behovet. Når vinteren kommer, har du imidlertid andre behov – du vil regulere temperaturen og beskytte deg mot den kjølige luften og det ustabile været. Løpeskjorter, jakker, hettegensere og løpebukser med innebygget climawarm™ eller climate heat™ samt andre teknologier holder deg varm og tørr uten å tilføre overoppheting. Fra løping på vei og bane til terrengløping og tredemølleøkter har utstyret og klærne du velger stor betydning for treningsresultatene – så velg med omhu.