alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsutstyr og treningstilbehør

 
[327]
1 / 7
Sideav 7

Øk motivasjonen med riktig treningsutstyr

Det rette treningsutstyret kan ha en direkte innvirkning på resultatene og motivasjonen din. adidas har en rekke fitness tilbehør som kan hjelpe deg under treningsøkten, fra gode vannflasker som holder vannet ditt avkjølt til praktiske bager som rommer alt du trenger å ha med deg på treningen. Velg et par komfortable treningssokker med pustende egenskaper som holder deg både varm og avkjølt, og velg en stilig caps for solskjerming. Uansett hva du trenger til den neste treningsøkten din, så finner du et bredt utvalg hos adidas.

Treningstilbehør til all slags sport

Uansett hva slags sport eller trening man driver med, er det helt essensielt å ha det rette utstyret. Trenger du sportstilbehør til fotball, volleyball eller håndball? Vi har alt fra legg- og knebeskyttere til treningshansker, bager og gymposer som er perfekte å ha med seg på trening. I tillegg kan du velge mellom et bredt utvalg av håndklær og pannebånd som er ideelle for svette økter. Ikke minst, så har vi baller som garantert vil imponere på banen. Dersom du foretrekker løping, finner du også en rekke nyttig utstyr som gjør løpeøkten mer komfortabel og effektiv. Sørg for å holde deg synlig når du løper ved å velge utstyr med refleksdetaljer, spesielt i de mørkere sesongene.

Utstyr for trening i alle sesonger

Uansett hva du trenger treningsutstyret til, bør du sørge for å velge utstyr av høy kvalitet og pustende egenskaper som er tilpasset årstiden. Bruk varme hodeplagg og hansker i vintersesongen og sørg for å ha solskjerming, solbriller og solhatter om sommeren. Hos adidas finner du alt du trenger av treningsutstyr til forskjellige idretter og sesonger, og det er kun fantasien som setter grenser. Vi har utstyr til herre, dame og barn, slik at hele familien kan føle seg fine og komfortable med utstyr herfra.