alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tilbehør og accessoirer

 
[1353]
Foam Cleaner FlerfargetFoam Cleaner Flerfarget

Foam Cleaner

Originals

AFC CLB HOME RødAFC CLB HOME Rød

AFC CLB HOME

Fotball

Alt du trenger av tilbehør og accessoirer: Sokker, bager og hodeplagg

adidas er kjent for sine ikoniske og stilige klær av høy kvalitet. Som en av de største leverandørene av trenings- og fritidsklær verden over, ser vi den kjente logoen titt og stadig på folk i ulike aldersgrupper, forskjellige størrelser og i ulike land. I tillegg til kjente treningsbukser, t-skjorter, hettegensere og sko, finner du også annet nyttig tilbehør og accessoirer hos adidas som kommer godt med på den neste treningsøkten din så vel som til fritidsbruk.

Sokker, bager og hodeplagg

Sokker, bager og hodeplagg er kanskje de mest populære kategoriene innen tilbehør og accessoirer. Gode treningssokker er et must til treningsskoene for optimal komfort. Med halvdempet fotseng, innebygget fotbuestøtte og elastisk bomull kan du være helt sikker på at sokkene sitter som støpt på foten. Sokkene er tynne og lette, og de har en lenket tåsøm for en jevn følelse. Velg mellom lave ankelsokker eller høyere varianter. Du bør også ha en praktisk bag som rommer alt du trenger til treningsøkten eller fritidsaktiviteten du skal på, enten du trenger plass til sko og et fullt klesskift eller om du bare trenger å ha med deg mobil, nøkler og lommebok. Hodeplagg fra adidas kan sette prikken over i-en på antrekket ditt, samtidig som de gir god solbeskyttelse.

Ikke glem øvrig tilbehør og accessoirer

adidas har det meste du trenger til din neste fritidsaktivitet eller treningsøkt, enten du trenger en ny ball, klokke eller vannflaske. Vi har også en rekke ulike klokker som passer like fint til alle antrekk – og takket være vannavstøtende egenskaper, kan du til og med bruke den sammen med badedrakten! Til svømmeøkten din bør du også huske på å ha passende briller, et håndkle og gjerne også en badehette. Hvis du i tillegg sørger for å ha en god badekåpe på plass, så er du garantert en komplett badeopplevelse – både i og ute av bassenget.