alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkeltilbehør

 
[12]
Her finner du alt det du trenger av sykkeltilbehør for å få det optimale ut av sykkeltreningen. Du kan heve syklingen din til et helt annet nivå med høytytende sykkeltilbehør fra adidas.

Alt du trenger av sykkeltilbehør til sykkelturen

Enten du bruker sykkelen til trening eller til transport, kan du finne eksklusivt sykkeltilbehør her hos adidas. Ta på deg sykkelhjelmen, knytt skolissene og kle deg lag på lag med sykketilbehør fra adidas. Tilbehør som sykkelsokker, ryggsekker, klokker og mer, er samlet her for at du enklere skal finne frem til det du trenger. Alt sammen er laget for at du skal kunne fokusere på veien, pedaltråkkene og friheten, og så tar vi oss av resten. Kjøp adidas sykkeltilbehør i dag.

Bredt utvalg av utstyr til syklisten

Noe som lett kan bli glemt når du handler inn sykkeltilbehør til sykkelturene dine, er sykkelsokker. De brukes nesten hver eneste dag og materialet som de er laget av er derfor svært viktig for komforten din over tid. adidas-sykkelsokker inngår i vårt brede utvalg av sykkelutstyr, og sykkelsokkene er laget med en ventilerende blanding av ull og fibre som hjelper deg å kontrollere temperatur og svette uansett vær. Disse kan du bruke uansett om været er kaldt og surt eller om det er sol og sommer. Med ekstra støtte i buen og demping under tå og hæl, får føttene dine den riktige støtten til en lang sykkeltur.

Og for all del, husk vann

En annen ting som du må huske til denne lange, herlige sykkelturen din, er så absolutt en solid vannflaske til det viktige påfyllet av H₂O underveis. Når du svetter så trenger du en skikkelig vannflaske som holder vannet kaldt og som er tett. Du kan velge mellom flere vannflasker her i adidas sin nettbutikk. Kjøp det du trenger av sykkeltilbehør i dag for å gjøre deg klar til en ny sykkelsesong, enten du sykler hele eller halve året.