alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkeltilbehør

 
[12]
The Marimekko Velo Graphic Sykkelcaps HvitThe Marimekko Velo Graphic Sykkelcaps Hvit

The Marimekko Velo Graphic Sykkelcaps

Sykling

SP0003 Shiny Black Injected Sport Solbriller SvartSP0003 Shiny Black Injected Sport Solbriller Svart

SP0003 Shiny Black Injected Sport Solbriller

Terrengløping

SP0001 Shiny Black Injected Sport Solbriller SvartSP0001 Shiny Black Injected Sport Solbriller Svart

SP0001 Shiny Black Injected Sport Solbriller

Terrengløping

Stilig og elegant sykkeltilbehør

Alt som trengs av utstyr til sykkelturen, enten du legger ut på langtur eller en rolig økt på søndagen, får du her hos oss. Alle som sykler vet verdien av å ha utstyr som gjør turen litt lettere når melkesyren fester seg i beina og lårene kjennes seige etter mange timer på setet. Derfor jobber vi hele tiden med å utvikle utstyr som ikke bare gjør turen litt lettere, men også mer behagelig og minneverdig. Ta våre sykkelhansker for eksempel. Laget i slitesterk mesh som består av elastan og polyester med velegnede pustehull på håndflaten for å gi bedre grep og styrke, selv i kaldt og kjølig vær hvor man er avhengig av god kontroll. Eller for ikke å snakke om våre ullsokker som er som skapt for turer ute i det fri når gradestokken gjerne kryper litt ned. Laget i superkomfortabelt materale, sørger disse sokkene for å holde deg tørr selv i ordentlig utfordrende værforhold og den integrerte polstringen på både tå og hæl sørger for demping og støtte. Noe annet som er så spesielt med våre sokker er fokuset på de små detaljene. Reflekterende stoff gjør sitt til at du blir sett ute på landveien om kvelden og den ribbede kanten sørger for en sokk som vil vare i lang tid og ikke slites ned.

Hvorfor sykkeltilbehør fra adidas?

Vi tilbyr hele spekteret av utstyr, våre briller er for eksempel spesialdesignet for å kunne brukes på sykkelsetet og er optimalisert slik at du får den beste sikten og komforten på lange turer. og du kan alltid være sikker på at vi har dine behov dekket, uansett type syklist, nybegynner eller proff og annet. Det er lett å skreddersy en pakke hos oss i adidas. Gjennom vårt sortiment kan du finne opptil flere ulike varianter av samme modell noe som gjør at din stil og personlighet ivaretas. Samtidig har vi omfattende kunnskap om idrett og sport generelt. Vi kan tilby deg en attraktiv kombinasjon av valgfrihet, ekspertise og produkter av den høyeste kvalitet når du handler sykkelutstyr fra oss.