alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkeljakker til herre

 
[4]
Finn din nye sykkeljakke til herre fra adidas, med smarte løsninger og innovative teknologier som gjør at du kan føle på friheten i møte med vær og vind.

Klar for utfordringer kledd i sykkeljakker til herre

Om du skal kuppe milene i marka, eller kanskje komme deg opp og ned bratte fjellveier så raskt som mulig, er det viktig å ha rett antrekk til sykkelturen. Med sykkeljakker fra adidas til herre, kan du glatt legge milene bak deg. Det gode utvalget av sykkeljakker sørger for både den beste ytelse og komfort. Dette er jakker laget av elastiske og pustende stoffer som gir deg full bevegelsesfrihet, i tillegg til å ha smarte løsninger som holder deg varm og transporterer vekk fuktighet. Med disse jakkene er du klar for å trå til, med moderne stil, ikoniske logoer og et spennende fargevalg.

Tørr i røffe tråkk med sykkeljakker til menn

Med et bredt utvalg av jakker for alle forhold, vil du her finne smarte løsninger som blant annet elastiske mesh-paneler, for en god passform og god lufting. Bruken av moderne softshell-stoff holder disse sykkeljakkene til menn vannresistente, samtidig som de beskytter mot vinden. I tillegg får du lett tilgjengelige glidelåslommer der du kan oppbevare dine eiendeler, som mobil og nøkler, trygt og godt. Du vil også glede deg over snittet i jakkene, som gjør at de sitter fint uten å komme i veien for din bevegelsesfrihet. Sykkeljakker til herre er den uslåelige kombinasjonen av slitestyrke og funksjonalitet, som gjør at du kan nyte sykkellivet i all slags vær.

Sykkelglede året rundt

Med den ekstra polstringen i sykkeljakker til herre kan du glatt ta en økt på vinterstid. Har du en dedikert regnjakke med RAIN.RDY-teknologi kan du holde deg tørr i all slags vær. Det dreier seg om din treningsglede og ytelse, i et antrekk som sitter som det skal og leverer. Sykkeljakker til herre fra adidas passer like godt til søndagsturen som til en sporty hverdag eller en tøff treningstur på sykkelen. La jakka ta jobben med å beskytte deg mot elementene på vei mot målet.