alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sykkeljakke til menn

 
[13]

Tråkk mil etter mil i en sykkeljakke til menn

Enten du har kastet deg på sykkelbølgen eller du bare liker å sykle innimellom, er det viktig å ha garderoben i orden når du legger ut på tur. Du kan sykle i marka, på landeveien eller til fjells i en adidas sykkeljakke til menn, og du kan sykle hele året bare du har den rette sykkeljakken. Vi har et bredt utvalg av sykkeljakker til all slags føre og vær. Dermed er det bare å legge milene bak seg under sykkeldekkene og solide tråkk.

Hold deg tørr helt innerst

En ting som sykkeljakkene våre har til felles, er at de jobber for at du skal holde deg tørr helt innerst og ikke bli klam. Med sin ventilerende effekt trekker de svetten vekk, og selv om de også beskytter deg mot en kald vind, så blir resultatet at du er tørr helt innerst. Velg deg en RAIN.RDY jakke hvis du er glad i å sykle når det regner, så holder du deg tørr innerst selv når det pøser ned. Vi har også egne vindjakker for deg som liker best å sykle i mot- eller medvind. Også de puster og holder fukten borte.

Sykle hele året

Vi har også sykkeljakker til menn for deg som liker å sykle hele året, enten det er vinter eller kjølige høst- og vårkvelder. Med litt ekstra polstring så holder du mil etter mil selv når gradestokken kryper nedover. I en hybridjakke vil du finne beskyttelse mot kulda. Da har du en dunisolering i kjernen og strikkede ermer for bevegelsesfrihet. Selv om det ikke er en regnjakke, så er den fuktavstøtende samtidig som dunisoleringen også tilfører varme. Vind og vann avvises av en hybridjakke og gjør det lettere for deg å sykle selv i vintervær. Den er slitesterk og tåler ekte vær.