alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker til barn

 
[91]
1 / 2
Sideav 2

Stilige og sporty jakker til barn fra adidas

Uansett hva barnet ditt skal i hverdagen, er en funksjonell og sporty jakke helt nødvendig for alle aktive barn som elsker å være ute. Hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike jakker til barn til alle anledninger, både til jente og til gutt. Velg en jakke i en nøytral farge som hvitt, svart eller blått for å få en klassisk og tidløs modell, eller du kan gå for en fargesprakende variant dersom barnet ditt ønsker å skille seg litt ut i mengden. Uansett hvilken jakke dere velger, vil klassiske 3-Stripes og Trefoil-emblemet sørge for et klassisk og sporty uttrykk.

Hvordan velger du riktig barnejakke?

Det viktigste er at du velger plagg med høy kvalitet når du skal velge jakker til barn. Dette er heldigvis garantert med jakker fra adidas, da fellesnevneren for alle barnejakkene våre er topp kvalitet. Dersom dere trenger en jakke til bruk om sommeren, bør du velge en variant med gode pustende og fukttransporterende egenskaper som holder barnet ditt tørr og komfortabel hele dagen. Er det en høstjakke dere ser etter, bør dere satse på vind- og vanntette materialer med plass til flere lag med plagg under. Dersom barnet ditt trenger en vinterjakke til de kaldeste vinterdagene, er det en god idé å velge en lun og komfortabel dunjakke med en god hette som beskytter hele overkroppen.

Vask jakkene riktig

Vi vet alle at barneklær ofte blir utsatt for både søle og annet smuss som gjør at de må vaskes regelmessig. Dette gjelder også for jakker til barn. Men hvordan skal disse egentlig vaskes uten at de gode egenskapene ødelegges? Ofte er det tilstrekkelig å tørke av flekker og skitt på jakkene for at de skal bli som nye igjen. Dersom det ikke holder, kan du som regel også vaske dem i vaskemaskin. Det viktigste er da å følge vaskeinstruksjonene nøye slik at du unngår unødig slitasje.