alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ryggsekker for barn

 
[7]

Praktiske og sporty ryggsekker for barn

Vi har funksjonelle og superkule ryggesekker for barn som føles behagelige ut på ryggen, samtidig som barnet kan vise frem stilen sin med stilige farger, motiv og mønster. En ensfarget sekk for barn med 3-Stripes eller Trefoil-logo går nok mest sannsynlig aldri av moten. Velg en modell i svart for å få en sekk som passer til det meste, eller velg en sterk og gøyal farge til små moteløver som ikke er redde for å skille seg ut. Ryggsekker for barn fås med forskjellig volum, alt etter hva du skal bruke sekken til. 8-liters sekker er praktiske til barnehagen når barnet bare skal ha med seg litt niste og en drikkeflaske, mens større sekker på 24 liter passer bedre til sportsinteresserte barn som må ha med seg sko og annet utstyr på trening. Mange av modellene fås med praktiske egenskaper som egen sidelomme for drikkeflaske. Da er det lett for barnet å fiske frem flasken på tur, uten å måtte stoppe for å grave den ut av sekken.

Velg en behagelig barnesekk med gode stropper

Komfort er spesielt viktig for barn i vekst, og stroppene bør kunne justeres for å få den ultimate passformen. Ellers kan det fort bli for slitsomt for den lille å bære med seg sakene sine. Mange av barnesekkene fra adidas har derfor vatterte, myke stropper som kan stilles inn og bryststropp med spenne. Luftig mesh på stroppene er en annen nyttig egenskap som mange av modellene har. Denne typen stropper puster godt og sørger for at barnet ikke blir for svett og klam, selv når dere er på tur på varme sommerdager. Mange av sekkene har dessuten utvendige lommer med plass til småting, noe som er spesielt greit for større barn som har med seg mobil, nøkler og andre viktige ting.