alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Salg på t-skjorter til damer

 
[539]
Pris
kr124 - kr1 190
1241190
1 / 12
Sideav 12

Finn en god deal og vær klar for alt i salg på t-skjorter til damer

Fra langløp og sprint i marka til en avslappet ettermiddag hjemme. En t-skjorte på salg for damer gir uovertruffen komfort og stil i en og samme pakke. Still på startstreken med en pustende t-skjorte som holder deg avkjølt gjennom hele sprinten. Nyt av elastiske materialer som gir ekstra god bevegelse når vektstanga skal opp over hodet. Eller bare gå for en klassisk allrounder som passer like godt til løp som til løft, som til en del av hverdagsantrekket. Valget er ditt, og her får du en god deal på ulike behagelige stoff, fra myk bomull til resirkulert polyester. Alt med sine fordeler og egenskaper. Akkurat som passformen, fra løs og ledig til mer formsittende, og også overdimensjonerte t-skjorter til damer på salg har sneket seg inn. Ventilerende, fukttransporterende, og smarte løsninger i snitt venter på deg i vår kampanje med gode tilbud på t-skjorter til damer.

Outlet på t-skjorter til damer, valgfriheten for den sporty hverdagen

Vis frem din sporty livsstil der du er. I kraft av adidas' ikoniske kvalitet og stil er dette merket for den som er bevisst yteevne og mote i en uslåelig kombinasjon. Beveg deg stolt der du er med ikoniske 3-Stripes og Trefoil på din t-skjorte, en trøye som i seg selv kommer i ulike farger, snitt og passform. Slik at du kan velge og vrake frem til det du behøver for å være komfortabel og full av selvtilitt i møte med hverdagen, og idrettens, utfordringer. I outlet på t-skjorter til damer finner du en god deal på topp kvalitet, og valgfrihet. Hånd i hånd med adidas velkjente kvalitet, ikoniske trykk og sans for fremtidsrettete løsninger. Fra retro look til nyskapende stil for atleten, hos adidas finner du det du fortjener.