alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Golfklær

 
[312]

Med bransjeledende golfplagg fra adidas kombinerer du stil og ytelse for å nå toppen av spillet ditt. Finn favorittene dine blant golfskjortene og golfbuksene, eller oppdag nye.

1 / 7
Sideav 7

Elegante og sporty golfklær til ekte entusiaster

Vi har golfklær til kvinner og menn som garantert skiller deg ut på banen – på en god måte. Klærne har en god balanse mellom et lekkert design og avanserte funksjoner, og du hever både stilen din og prestasjonen din til nye høyder. Vi vet at det er viktig å både se bra ut og ha topp komfort når du skal ut og svinge køllen på golfbanen. Vi har så klart klassiske poloskjorter med god bevegelsesfrihet, stilrent design og pustende materialer. HEAT.RDY er en teknologi som er utviklet for å fjerne fuktighet og svette, og det passer derfor til sportsstøy som golf klær. Poloskjortene er tilgjengelig for både damer og menn, og de fås i mange spennende fargevarianter. Vi anbefaler å ha en god golfjakke til kaldere dager. Disse passer perfekt over skjortene våre, og de gir god beskyttelse på kalde høstdager. Golfjakker lages av myke og gode materialer som føles deilige ut mot huden.

Golfing clothes: Flotte antrekk fra adidas

Golfantrekket ditt fullføres med golfsko og golfbukser. Du kan for eksempel velge modeller som cargo-bukser, spesielt utviklet for nettopp golf. De er komfortable og har en avslappet look, og du kan derfor bruke den ellers på fritiden også. Buksene har cargo-lommer med glidelås, noe som er spesielt praktisk for deg som vil ha mobilen din i umiddelbar nærhet. Materialet puster god og er svært elastisk for å sikre god komfort på lange dager med golf. Vi har regnbukser til deg som ønsker å spille i all slags vær. Regnbuksene er laget for aktiv bruk med elastiske materialer og pustende egenskaper. Du kan derfor være godt beskyttet mot både vind og regn, uten at det går utover teknikken og slagene dine. Uansett hvilke plagg du ender opp med å velge, så er adidas golfklær det rette valget for deg som prioriterer både stil og komfort.