alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfantrekk

 
[333]
Få stilen og kvaliteten du fortjener med golfklær fra adidas. Her finner du produkter som lar deg prestere hele året, med blant annet avansert fuktkontroll, teknologiske materialer som puster og komfortabel passform.
1 / 7
Sideav 7

Stil og ytelse med adidas golfklær

Det skal mye til for å slå den tidløse og klassiske poloskjorten når det kommer til golftøy. Hos adidas finner du disse klassikerne i herlige og lette materialer, for eksempel en piqué av resirkulert polyester med UV 50+-faktor som beskytter deg mot solen. På kaldere dager kan du gå for en golfjakke med dunisolering. Et skall av nylon og elastan med slitesterkt DWR-belegg holder deg tørr og beskytter deg mot vær og vind. Du finner alt du trenger av golf-apparel hos adidas.

Noe for alt og alle

Enten du er på utkikk etter varme golfklær til dame eller stilriktige golfklær til herre, finner du det du trenger her hos adidas. Gå for en bukse med tape av silikon, som holder seg på plass under hele runden, og en vannavstøtende finish som lar deg holde det gående i all slags vær. Eller kanskje du er på utkikk etter det perfekte golfskjørtet, som er stilig både av og på banen? Uansett hva du ser etter finner du det du trenger her. Pustende materialer lar deg yte maksimalt uten å bli klam og svett, og stilig og klassisk design gir deg selvtilliten du trenger for å spille på ditt beste – hver gang.

Vær klar både på og av banen, med enkelt vedlikehold

De fleste golfklærne du finner hos adidas bør vaskes på kaldt og skånsomt program med skånsomt vaskemiddel. Plaggene bør vaskes sammen med lignende farger. Noen av plaggene kan tørketromles på lav varme, men andre bør henges til tørk. Husk derfor å sjekke hvilke instruksjoner som følger med ditt spesifikke plagg. Plaggene kan ofte behandles med kaldt strykejern om nødvendig. Med litt enkelt vedlikehold kan du opprettholde den klassiske golfstilen din med minimal innsats. Med golfklær fra adidas er du alltid klar for nye golfeventyr, både på banen og i hverdagen. Finn dine neste golfantrekk hos adidas, og gjør deg klar til å briljere.