alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfbukser

 
[52]
Enten du vil ha den perfekte passformen og bevegeligheten, eller teknologier og materialer som lar deg yte maks, så finner du golfbuksene du trenger hos adidas.
1 / 2
Sideav 2

Allsidighet både på og av banen med golfbukser fra adidas

Det er ikke bare talent som gjelder i sport – riktig utstyr og klær, som gir deg den støtten og bevegelsesfriheten du trenger, spiller også en viktig rolle. Hos adidas kan du finne golfbukser som er designet nettopp for at du skal kunne prestere ditt beste. Et par laget med resirkulert polyester og elastan gir komfort og bevegelsesfrihet, slik at du kan fokusere på hvert slag. En bukse i taft av polyester, og med mesh-fôr, lar deg holde fokus selv i uforutsigbart vær. En avkortet variant er perfekt for litt varmere dager, og en mer avslappet stil.

Klassisk og praktisk

Golf er like mye stil som sport – eller nesten i alle fall. Med et par klassiske golfbukser tar du del i en lang mote- og sportstradisjon. Klassisk stil betyr dog ikke utdatert teknologi: Hos adidas finner du denne tradisjonsrike look´en laget med materialer og teknologi, som er designet for at du skal kunne prestere i stil. Fuktabsorberende materialer holder deg tørr, og passform og elastisitet gir deg bevegelsesfrihet du helt sikkert kommer til å elske.

Vær klar når det gjelder

De fleste golfbuksene du finner hos adidas kan vaskes på kaldt og skånsomt program, med skånsomt vaskemiddel. Husk å også vaske dem sammen med lignende farger, for å best mulig opprettholde fargen i plagget. Unngå helst tøymykner og strykejern, med mindre vaskeinstruksjonene i plagget spesifikt sier noe annet. Etter vask kan du gjerne kjøre golfbuksene i tørketrommelen på lav varme, og så er du klar for å innta banen igjen. Med et stilig, behagelig og rent par med golfbukser er det ingenting som kan holde deg tilbake.