alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golf · Bukser

 
[39]

Ekte spillere fortjener ekte golfbukser

Noen påstår at fotball er det vakreste spillet, men de har kanskje ikke sett utover fairwayen på en duggfrisk morgen. Eller en solfylt dag. Eller en regntung ettermiddag, for den saks skyld. De som liker seg på golfbanen, vet hva det dreier seg om. Med de rette golfbuksene er du et steg nærmere det perfekte slaget, det som vi alle jakter etter. Hull i ett slag, eller bare litt flere slag under par – uansett hva du er ute etter, har utstyret faktisk litt å si. Og stilen må selvsagt følge med også. Hos adidas vet vi at det ikke bare er det ene, det andre må også være med, sånn at du føler deg bra, yter bra og ser bra ut, på samme tid. Snittene i golfbuksene fra adidas lages spesifikt for passformer til de som trenger bevegelse i hoftene, sikkert fotfeste før utslaget, og beskyttelse mot været når det viser seg å bli nødvendig. Alt-i-ett er golfbuksene fra adidas.

Banestil med den rette golfbuksen, fra første til siste hull

Noen vil ha kjappe runder før jobb. Noen liker å bruke timesvis i helgene. Andre foretrekker en kombinasjon. Alle har sine egne preferanser, og det strekker seg til stilen på golfbanen også. I disse kolleksjonene finner du tekniske golfbukser som gjør seg like godt på som utenfor banen, med pustende egenskaper, power mesh og avkortet snitt til de varme dagene, avsmalnet passform og cargo-lommer til de litt mer avslappede rundene, eller klassiske snitt til konkurransedagene og kontoret, byen eller klubbhuset når du tar steget av greenen. Et moderne uttrykk med røtter i klassisk golfstil, sammen med stretch og bevegelsesfrihet når slagene skal sitte som støpt, er det som er ledetråden. Uansett hva du er ute etter å gjøre med rundene dine, er adidas klar med golfbukser som holder følge med deg.

Relaterte produkter

Sjekk ut det brede utvalget av Bukser på adidas.no