alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfjakker

 
[29]
Enten du er ute etter å jobbe med slagene dine på banen, eller å holde komforten og stilen oppe på kontoret, har kolleksjonene med jakker fra adidas det du trenger for alle anledninger.

Få full kontroll på slagene og stilen din: Golfjakker fra adidas

En god golfjakke er den perfekte følgesvennen når du skal ut på banen og spille golf. Golfjakker kan også bruke ellers i hverdagen, for eksempel når du skal en tur på jobb en kjølig høstdag. Stilen er enkel, men elegant – og det er derfor jakkene er allsidige i bruk. Det som ikke er enkelt, er teknologien – hver eneste jakke er spesielt optimalisert for sitt bruk. Du får derfor god bevegelsesfrihet, slik at du kan ha fullt fokus på slagene dine. Mange av modellene fås i myke materialer med små, men nyttige detaljer som tommelhull. Du holder både kroppstemperaturen og stilen din het med våre golfjakker.

Golf jakker som holder deg tørr

På regnværsdager anbefaler vi å bruke spesielle regnjakker som er beregnet for å spille golf. Disse jakkene gir deg frihet til å bevege deg, samtidig som du er godt beskyttet mot vind og regn. Mange av modellene har en forlenget bakstykke, slik at du holder ryggen beskyttet når du bøyer deg ned. Jakkene er enkle å pakke sammen når du ikke trenger dem lenger, og du får lett plass til dem i bagen din. Dersom du trenger ekstra varme, kan du bruke en god fleecejakke under dem.

Spill på forblåste dager med en golf vindjakke

Ikke la kald vind stoppe deg når du vil ut på banen for å spille. En god golf vindjakke er akkurat det du trenger for å holde den kalde luften på avstand. Velg gjerne en variant med lett fôr for å få litt ekstra varme. Sist, men ikke minst, må vi nevne våre praktiske golfvester. Disse er geniale om du ønsker litt ekstra varme, samtidig som du slipper å bruke lange ermer. Vestene fullføres med praktiske løsninger som strikkede sidepanel for god bevegelsesfrihet, vannavstøtende finish som beskytter deg mot regn og effektiv dunisolering.