alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfklær herre

 
[153]
1 / 4
Sideav 4

Praktiske og stilige golfklær til herre som vil bringe frem det beste i deg

Vi har et stort utvalg av forskjellige golfklær, enten du ser etter smarte overdeler laget i avanserte og resirkulerte materialer eller noe mer avslappet og tidløst. Uansett hva du er på utkikk etter vil du garantert finne noe som faller i smak hos oss. I vårt store utvalg av golfklær til herre finner du blant annet vår lyseblå vindbeskyttende overdel, som er konstruert i en blanding av resirkulert og vanlig polyester. Overdelen er utviklet for å føles myk og elastisk, på samme tid som de ribbestrikkede mansjettene og kantene skaper et stilig helhetsinntrykk og en fin ramme for resten av plagget. Overdelen er også utviklet for å kunne beskytte fra vind og skiftende vær, slik at du alltid er klar for nye utfordringer.

Intelligent design møter vakker innovasjon på golfbanen

Noe av det viktigste for golfspillere er plagg som både er pustende og komfortable, på samme tid som de beskytter mot vind og regn hvis været plutselig skifter. Hos adidas finner du spesialutviklede plagg som er laget med avansert og innovativ teknologi for å gi skjorter og overtrekksjakker en slitesterk membran som beskytter mot det meste av værtyper. Dette innebærer at plaggene er fullstendig vindtette. På en kjølig og vindfull dag på golfbanen er dette noe du vil sette stor pris på, og med en vindtett overdel kan du fokusere på spillet uten å bekymre deg for å bli kald.

Solide basisplagg til golfbanen som garantert vil få deg til å skinne

En vindjakke eller overdel vil se kul ut med en passende bukse i farger som svart, grå eller blå. Vi har flere ulike modeller utviklet spesielt for å beskytte hele kroppen fra vind og skiftende værforhold. Dersom man velger en klassisk overtrekksjakke i blå eller svart kan man for eksempel kombinere denne med et par hvite golfsko for en tidløs og elegant stil. Vi anbefaler at man ikke bleker eller renser verken jakker eller bukser, siden det kan skade plaggets beskyttende membran og utseende. Vi anbefaler også at man vasker plaggene i maskin på skånsomt program og lav temperatur.