alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golf shorts for menn

 
[21]

Fullfør stilen til golfbanen med golf shorts for menn?

G?olf shorts for menn består av materiale som er laget av bomull, polyester og resirkulert polyester. Enkelte kortbukser er laget med en serie høytytende resirkulerte materialer. Fordelen med å gå for bomull er at det kjennes behagelig på huden, mens svetten holder seg unna. Bomull blir derfor spesielt egnet for mindre anstrengende aktiviteter, eller til bruk på fritiden. Moderne golf shorts for menn er designet med ulike teknologiske funksjoner, som er til fordel for deg og dine aktiviteter. adidas har gjort dette i flere tiår, og er derfor blant de mest brukte sportsklærne på markedet. Passformen varierer mellom kortbukser med normal passform, tettsittende passform og løsere passform. Det vil også være beltehemper, slik at du kan bruke et flott belte til å friske opp stilen.

Noe mer pustende, vannavstøtende og slitesterk

?En lett golf shorts til herre og pustende stoff gir ekstra komfort på golfbanen. Gjennom flere runder i varmen holder du deg kjølig. Belegget av slitesterk elastan og DWR-belegg virker vannavstøtende. Enkelte materiale er designet med en fireveis elastisk materiale og gripetape i silikon på innsiden slik at du kan bevege deg fritt. Er du bekymret for å bli solbrent, så er det verdt å nevne at det er UV-faktor 50 pluss på flere av modellene. Enkeltvevet kortbukse blandet med polyester og elastan virker ekstra fukttransporterende enn andre modeller. Du unngår å fryse, samt varm i musklene. En shorts som passer både på og utenfor banen er de som er designet i den tradisjonelle stilen. Den er designet for fleksibilitet på banen med for- og baklommer hvor du kan legge hansker eller verdisaker i. Kombiner gjerne buksen med en polo-skjorte for et mer elegant uttrykk eller med en t-skjorte for en mer avslappet stil til hverdagen.